Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрият и бърз конвертор на .avi към .vcd?

Featured Replies

Кой е най добър? Кой е най-бърз? Кой прави най-доброто качество? Това мисля че е една добра тема в която да спорим кой е най добрия ;) аз използвам WinAVI Video Converter не мисля че е най-добрия но върши работа и прави CD-тата с AC3 звук :P Кажете вашите предложеня и да видим кой е най добрия! :)

Ами аз винаги съм си ползвал стандартните порграми, описани във vcdhelper.hit.bg. Не съм се замислял за други програми, пък и компа ми е достатъчно мощен, че да не забелязвам разликите.

Интересно ми е още какви други програми има за това, макар че рядко правя филми на ВидеоСД-та. Все пак с новите ДВД плеъри това се обезсмисля.

• Автор

Там е много тъпо описано и сложно просто пускаш WinAVI Video Converter-а и и VobSub конветираш филма в VCD или SVCD само гласиш субтитрите и филма да са с еднакви имена и пускаш да се конвертира и виждаш в трея едно пръсче и то е от VobSub той ти вкарва субтитрите и всичко е добре с супер качество после само го записваш с WinAVI Video Converter-а и ти го прави супер и даже с AC3 звук пробвайте да видите колко е лесно :speak:

• 2 години по-късно...

A някой можели да ми каже защо като правя VSD или SVSD ми ги прави от 700мб. на 900 или повече? Може ли някак да

се оправи това

:P

A някой можели да ми каже защо като правя VSD или SVSD ми ги прави от 700мб. на 900 или повече? Може ли някак да

се оправи това

Няма значение колко МБ е файла като дадеш на Неро да ти записва VCD или SVCD то ги събира на един диск. При мене (отдавна беше) възникна този въпрос и прочетох че реално за VCD или SVCD е важно колко минути е филма а не колко МБ е файла :) Май малко объркващо го написах дано си ме разбрал.

Аз използвам Ultra video converter или Total video converter и съм доволен и от двата !

За най-бързия конвертор ще ти трябват няколко неща:

1. Четирияден процесор

2. Колкото се може повече RAM

3. Който и да е конвертор

Да ни си мислиш че еди кой си конвертор ще е значително по-бърз от друг на една и съща машина. Да кажеме че сега с твоята конфигурация конвертираш един филм за 30 мин с Xilisoft Video Converter, пробваш с друг конвертор и кво става прави ти филма за 29 минути и 30 секунди. Голяма разлика няма що. Но ако си смениш конфигурацията филма ще се конвертира за 2 мин. Всичко това е примерно. Така че не търси най-бързия, а си смени компютъра, ако искаш да конвертираш филми по-бързо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.