Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за SEO

Featured Replies

Здравейте, направих си един сайт от готов темплейт...пуснах го през ganbox.com за проверка и ми изкара ето тези данни . Това добри резултати ли са или къде трябва да пипна още по сайта за да се подобри.Това е сайта ми. www.ggconstruct.com

Общо 29 индексирани страници.

13 страници в основния индекс

и 16 в допълнителни резултати.

45% от страниците на сайта са индексирани правилно.

Научете повече за допълнителни резултати.

"ggconstruct.com" се среща в 79 страници.

Рангове

Google PR: 1 от 10

Alexa рангове за

Alexa ранг за популярност: 9 550 084

Alexa трафик ранг: 9 120 429

Връзки към сайта (backlinks)

Връзки към сайта индексирани в Google: 0

Връзки към сайта известни на Alexa: 3

Редактирано от wood (преглед на промените)

Засягаш доста обширна тема. Но щом си направил до тук сайта е най-добре сам да продължиш с оптимизацията. На първо време дава 22 предупреждения за неправилен синтаксис на ечтиемела. Чети и го оптимизарай стъпка по стъпка. Но с две думи не може да се опише всичко, което е необходимо :rolleyes:

• Автор

Ами аз не съм професионалист в уеб дизайна, но ми е приятно когато сам направя нещо, сайта е за фирмата ми.. Просто искам да зная от къде да започна...някаква насока.

Ами аз не съм професионалист в уеб дизайна, но ми е приятно когато сам направя нещо, сайта е за фирмата ми.. Просто искам да зная от къде да започна...някаква насока.

Oт статичен сайт много не очаквай. Веднъж бе подксазано да си валидираш кода. От мен 39 грешки, според http://validator.w3.org. Копираш си кода от проверяваната страница и следиш номерацията. Например, тук те предупреждават

<table width="803" height="602" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> на 111-ти ред. Правилно, изпуснал си в height="602" да допишеш след стойността на мерната единица px, това важи и за width. И така подред.

В нито една картинка не си задал alt и title, още повече че са с банално име Untitled. По този начин пропускаш търсенията в images.google.com и подобни, а те ще ти привлечат трафик близо 1/3.

Направи анонс на сайта си в социални мрежи, като svejo.net. Скрий си явните е-мейл адреси, например така.

Гуру на сео-то се води Якоб Нилсен. Разбира се навъдиха се разни профани като Юсуф Губайдуллин, които се изживяват като сео съветници и предлагат видео уроци за чайници.

успех

• Автор

Мерси за съветите...сега имам с какво да се занимавам днес..но все пак не съм много на ти с HTML ...но леко по леко...покажи ми нагледно тук какво да поставя <table width="803" height="602" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> за да оправя грешката...

Мерси за съветите...сега имам с какво да се занимавам днес..но все пак не съм много на ти с HTML ...но леко по леко...покажи ми нагледно тук какво да поставя <table width="803" height="602" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> за да оправя грешката...

Следвай съветите от тази старница.

• Автор

OK, мисля че ще се справя...е поне ще се опитам. Само съвет маркираното с червено в HTML кода е грешката или това трябва да се премахне.

OK, мисля че ще се справя...е поне ще се опитам. Само съвет маркираното с червено в HTML кода е грешката или това трябва да се премахне.

Да, по принцип но понякога и самият им валидатор може да направи леки грешки/неточности. Започваш ги отгоре нанадолу и ги чистиш докато светне, че е ок. Най-удобно е да си вмъкнеш един HTML Tidy ад-он или някое подобно тулсче в Музилката, става бързо теста и после тестваш и на живо. Ако си имаш локално копие на сайта при теб. Това е само по валидиране на кода. А за СЕО оптимизациите после ще четеш и пак малко по малко ще оправяш докато ти стане стил на писане и работа, успех :rolleyes:

• 1 месец по-късно...

Валидирането не оказа влияние върху сеото, продължавай с линковете и четенето.

Помогнете колеги, нещо не е наред със сайта, който направих: http://www.hospissvetinikola.com, когато отворя Google и напиша hospissvetinikola ми излиза, където е регистриран в различни сайтове, а когато напиша hospissvetinikola.com ми излиза на първо място, къдели не съм го регистрирала и оптимизирала... :P и не мога да разбера какъв е проблема! ;) Пише ми моля!!! sad.gif:help:

Пише ми моля!!! sad.gif:rolleyes:

А кой ще ти оправи елементарните грешчици ? Още в началото е това - <meta name="rating" content="general"> После само на първа страница има още. В Гугъл не ти излиза сайта на първа страница защото има нисък рейтинг, оправи всички грешки и оптимизации първо. После трябва да има достатъчен брой посещения и интерес към него за да се издигне в йерархията. Не е толкова лесно и не опитвай да се мериш с батетата. Успех :ph34r:

А кой ще ти оправи елементарните грешчици ? Още в началото е това - <meta name="rating" content="general"> После само на първа страница има още. В Гугъл не ти излиза сайта на първа страница защото има нисък рейтинг, оправи всички грешки и оптимизации първо. После трябва да има достатъчен брой посещения и интерес към него за да се издигне в йерархията. Не е толкова лесно и не опитвай да се мериш с батетата. Успех ;)

Благодаря за инфото и помоща ;), а за последното - аз не обичам да се меря, с когото и да било, те първа навлизам в нещата и постепенно ще се науча :rolleyes:

Поздрави!

И отново БЛАГОДАРЯ! :ph34r:

Помогнете колеги, нещо не е наред със сайта, който направих: http://www.hospissvetinikola.com, когато отворя Google и напиша hospissvetinikola ми излиза, където е регистриран в различни сайтове, а когато напиша hospissvetinikola.com ми излиза на първо място, къдели не съм го регистрирала и оптимизирала... :clap: и не мога да разбера какъв е проблема! :P Пише ми моля!!! sad.gif:P

Виж съветите за оптимизация в Направи си сайт! - по-ясно и по-подробно, едва ли някой би ти обяснил общовалидните правила. Колкото до конкретизация като анализ на състоянието на твоя сайт, може би трябва да помислиш за SEO консултант, но пък това едва ли ще е безплатно :cool:

Виж съветите за оптимизация в Направи си сайт! - по-ясно и по-подробно, едва ли някой би ти обяснил общовалидните правила. Колкото до конкретизация като анализ на състоянието на твоя сайт, може би трябва да помислиш за SEO консултант, но пък това едва ли ще е безплатно :doh:

Благодаря вече се справих със ситуацията, мисля, че за сега всичко е наред!

;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.