Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 6700 Classic

Featured Replies

Здравейте! Искам първо да предупредя, че не разбирам нищо от телефони и интернет, камоли от GPS и карти за телефона /GPS-а/, обаче имам тази функция на телефона и не мога да не я използвам. Ето го и въпроса. Имам Nokia 6700 Classic, имам GPS, но доколкото разбрах трябва да си сваля нещо наречено Nokia Map Loader, само че в сайта на Nokia аз не мога да се оправя. Освен тази програма май трябва да си кача и карти на телефона. Бихте ли ми обяснили подробно стъпка по стъпка, с всички подробности, какво трябва да направя. Откъде да ги сваля, къде да ги инсталирам и откъде да си включа GPS-а, така че най-накрая да успея да си намеря местонахождението... Мерси предварително и се извинявам за романа.

Свали си Nokia Ovi Suite, Map Loader-а е вграден в него.Отваряш програмата включваш телефона през кабела избираш Карти после държавата която ти трябва и бутона Свали. Линк: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe Подробност програмата замества Nokia PC Suite така че трябва да я деинсталираш.

• 4 седмици по-късно...

Свали си Nokia Ovi Suite, Map Loader-а е вграден в него.Отваряш програмата включваш телефона през кабела избираш Карти после държавата която ти трябва и бутона Свали.

Линк: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe

Подробност програмата замества Nokia PC Suite така че трябва да я деинсталираш.

някои ще обясни ли подробно как и от каде да се свали maps за 6700 classic и как да го инсталирам

Искам да попитам дали nokia 6700 classic има GPS и ако има как и от каде да си изтегля карта на България, ако може по подробно да ми обясните

Има А-GPS, т.е генерира трафик към мобилния оператор, когато го използваш. А за карти виж в сайта на нокиа.

Има А-GPS, т.е генерира трафик към мобилния оператор, когато го използваш. А за карти виж в сайта на нокиа.

а ще ми дадеш ли линк че аз не можах да намеря. Благодаря предварително
  • 1 месец по-късно...

Искам да попитам след като изтегля карта чрез nokia map loader, какво трябва да правя след това ? Къде в телефона се запаметяват ?

Могат ли да се качват други приложения освен Nokia Ovi Suite в 6700. Има ли вариант да се ползва гпс-а без да се плаща на оператора? Благодаря!

Редактирано от BoMBa7a (преглед на промените)

Сега какви приложения те гонят в телефон 40 серия.Можеш да качиш само java, Nokia Ovi Suite се инсталира на компютъра не на телефона. И има вариант - в настройките изключи всички други варианти без вградения GPS.

• 1 месец по-късно...

Сега какви приложения те гонят в телефон 40 серия.Можеш да качиш само java, Nokia Ovi Suite се инсталира на компютъра не на телефона.

И има вариант - в настройките изключи всички други варианти без вградения GPS.

Моля,да ме извините.Нов съм и ако има нещо,не както трябва в коментара ми,бъдете сигурни,не съм го желал.

Прочетох побликуваното до сега,но нищо не ми се изясни.Инсталирах Ovi-то на компютъра,но картите за на вигацията,не можах да намеря.А и същите въпроси ме вълнуват:

1.Как да избегна навигацията от оператор(който и да е от 3-те оператора),щом може да е свободна.

2.Как и откъде да си свалям карти.

Моля,ако може дайте не само линкове,но и подробни инструкции,за това,kak да остане включен вграденият GPS,стъпка по стъпка.

Доколкото прочетох из мрежата,този модел се популяризира и много хора ще се сблъскват с този проблем.

Благодарности за всички.

• 1 година по-късно...

Здравейте някои дали ще може да ми прати своя софтуерно копие на телефона че моя го преисталирах и ми изчена бг менуто а и друни неща на поща [email protected]

Моля,да ме извините.Нов съм и ако има нещо,не както трябва в коментара ми,бъдете сигурни,не съм го желал.

Прочетох побликуваното до сега,но нищо не ми се изясни.Инсталирах Ovi-то на компютъра,но картите за на вигацията,не можах да намеря.А и същите въпроси ме вълнуват:

1.Как да избегна навигацията от оператор(който и да е от 3-те оператора),щом може да е свободна.

2.Как и откъде да си свалям карти.

Моля,ако може дайте не само линкове,но и подробни инструкции,за това,kak да остане включен вграденият GPS,стъпка по стъпка.

Доколкото прочетох из мрежата,този модел се популяризира и много хора ще се сблъскват с този проблем.

Благодарности за всички.

Значи инсталираш програмата сядаш пред компютъра нищо не правиш и чакаш неволята да ти помогне.Нямало карти - не се намират в програмата а тя ти ги сваля и качва директно в телефона.

Връзваш с кабела телефона към компютъра отиваш на шестия таб (с компаса) в програмата и правиш каквото ти каже и после - вляво Карти:Европа, в средата Държави:България, вдясно:Сваляне!

Долу вляво под Карти са езиците за гласова навигация.

Не знам как е в телефон серия 40 с gps виж в настройки на gps-а или отделно в основните настройки някъде трябва да има "Настройки на локализация" трябва да оставиш включен само вграден или интегриран gps(каквото си пише).Само да не се чудиш защо тръгва толкова бавно навигацията после.

Превеждал съм не търси имената буквално.

• 9 месеца по-късно...

Аз търся няколко игри за Nokia 6700: 1. шах 2. белот 3. една игра, която я има на всеки компютър. Казва се Hearts. На български не знам как се превежда. 4. други игри Понеже не знам английски и не знам как се инсталират, моля, за следните неща: - сайтовете да са на български - да ми обясните как се инсталират игри - в сайта, от който ще сваля игрите да има снимка на играта, защото само по име не мога да разбера дали е това, което търся - намерих много игри шах от разни чужди сайтове, но не знам коя е най-подходяща (кой шах се бъгва най-малко, кой шах е с най-хубава графика, кой шах има най-много екстри). Ако някой си е свалял шах и е доволен, моля, да ми го препоръча. Благодаря предварително!

Редактирано от ozic (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, от папката GPS изтрих някакви неща и сега в папката няма нищо. Знаете ли откъде мога да ги сваля отново?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.