Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква грешка ми даде?

Featured Replies

Преди няколко минути като си пусках ноутбука и за сефте ми направи магария :eek: Докато се стартираше ОС ми премигна син екран и се рестартна :P Озадъчава ме причината поради, която го направи, да не е хардуерна (или ако е най-много да е РАМ, че с тези ноутбуци... :eek::zipper: )Между другото докато се стартираше аз си вкарах няколко пъти мишока в УСБ-то, защото първите пъти ми се стори, че не влиза много добре, макар, че ме съмнява това да е причина.Единственият начин, който се сетих да проверя е чрез записките на събития в "Евереста"(ако записаната там е същата поради, която се рестартна и ако въобще се е записала).Някой може ли да каже от тях каква е била причината и ако не има ли друг начин да разбера :lock:

greshka.jpg

Редактирано от xzibi7 (преглед на промените)

Първо си изключи автоматичния рестарт при грешка. И ако пак видиш син екран, снимай го, и пусни снимката тук, да видим за какво става дума.

• Автор

как се изключва?

то явно Евереста няма да го е записл, ами има ли друго място, където се записват тези бъгове, за да проверя там какво пише?

как се изключва?

то явно Евереста няма да го е записл, ами има ли друго място, където се записват тези бъгове, за да проверя там какво пише?

1. My computer - Properties - Advanced - Startup and recovery - махни отметката на Automatically restart

2. Start - Run - напиши eventvwr.msc и натисни Enter

• Автор

Благодаря.Изключих го и след написаното във Рън намерих всякаш същото, което пишеше и в Евереста или се бъркам и трябва да видя на друго място и да направя нещо друго? sad.gif

greshka1.jpg

за това съобщение намерих само това, бродейки из чичко Гугъл (не знам как се превеждат)

Explanation

The specified service is dependent on a chain of other services. One of the other services is dependent on another service that appears earlier in the chain.

User Action

Ask the person with administrative rights on your computer to check the configuration of your system to review the chain of dependencies. Your administrator should remove the dependency that loops back.

Редактирано от xzibi7 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.