Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран

Featured Replies

Здравейте! Имам проблем с небезизвестният “син екран“. Лаптопа ми няма дори и месец. Той е със следните характеристики –

Dell Inspiron 1545

Windows Vista Home Premium SP1 64-Bit

Intel Celeron Dual Core T3000 1.80 GHz, 800 MHz FSB, 1 MB

RAM 4 GB, DDR 2

Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

“Синия екран„ се появява последните няколко дена, долу горе по едно и също време. Излиза ми следната грешка

STOP 0x0000000A (IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL).

Имам инсталирани AVG v9, Advanced System Care... възможно ли е проблема да идва от тях или подобен софтуер. Преди да сложа последната версия на AVG мисля, че не ми се беше появявал екрана, а с Advanced System Care чистех регистрите, дано не съм оплескал там нещо, защото нямам backup. Повечето пъти, когато виждам синия екран (веднъж дневно),е когато пусна bitcomet и почна да сийдвам, но това не е винаги когато работя с торенти. Случайно ли е това? Изтрих програмата и сложих по нова версия, но пак същото. Спрял съм си ъпдейтите, тъй като съм с vistalizator, който ми променя езика от немски на английски, и при тази промяна менюто ми за ъпдейти не функционира правилно.

Ще се радвам някой да ми помогне! Благодаря предварително!

паметта вади подобни съобщения

Здравейте! Имам проблем с небезизвестният “син екран“.

................................

Имам инсталирани AVG v9, Advanced System Care... възможно ли е проблема да идва от тях или подобен софтуер.

Възможно е - поне според това, което прочетох в сайта на Microsoft. Оттам препоръчват връщане към Last Known Good Configuration. Опитай.

И е много желателно да се избягват програми от типа "Оптимизиране на компютъра с натискане на един бутон". Като Advanced System Care например. Ако ще оптимизираш, прави нещата едно по едно, и само ако си наясно с последствията от това, което правиш.

Възможно е - поне според това, което прочетох в сайта на Microsoft. Оттам препоръчват връщане към Last Known Good Configuration. Опитай.

И е много желателно да се избягват програми от типа "Оптимизиране на компютъра с натискане на един бутон". Като Advanced System Care например. Ако ще оптимизираш, прави нещата едно по едно, и само ако си наясно с последствията от това, което правиш.

Aз искам само да отбележа, че със споменатата програма нямам никакви проблеми или забележки. Защо трябва да се избягва ?

Не знам какво сте чели в сайта на майкрософт, но в общи линии на първо четене съвета им е да се сложи сервизен пакет две - справка и след справки по разните им линкчета се стига до това че проблема се появява на системи с над 3 гб рам.

MORE INFORMATION

For more information about update 929777, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:

929777 Error message when you try to install Windows Vista on a computer that uses more than 3 GB of RAM: "STOP 0x0000000A"

For more information about the terms that are used to describe software updates, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:

824684 Description of the standard terminology that is used to describe Microsoft software updates

The third-party products that this article discusses are manufactured by companies that are independent of Microsoft. Microsoft makes no warranty, implied or otherwise, about the performance or reliability of these products.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.