Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Aspire 6530G

Featured Replies

То по-скоро не е чак толкова проблем колкото просто незнам какво ми индикира лаптопа по този начин. Значи бутона за пускане свети в синьо когато е включен лаптопа. Под тъчпада има две лампички които едната е за батерията другата е с някаква крушка нарисувана до нея. Та мигат синхронно и двете и бутона за включване и тази лампичка с картинката долу ...

я виж това дали ще помогне

When the power led continues to slowly blink, that means that the laptop is in standby mode and not fully shut down. In Vista, if you hit the power button on the laptop or the power button under the start button, it is configured to go to standby and not shut down. Make sure to hit the arrow all the way to the right and select shutdown from the list of dropdown options.

• Автор

я виж това дали ще помогне

When the power led continues to slowly blink, that means that the laptop is in standby mode and not fully shut down. In Vista, if you hit the power button on the laptop or the power button under the start button, it is configured to go to standby and not shut down. Make sure to hit the arrow all the way to the right and select shutdown from the list of dropdown options.

това го разбрах ама аз в момента го ползвам и не е на стенд бай ?

Поразрових се по този проблем че ми стана интересно.И нищо не намерих.Единсвеното обяснение е че лаптопа е в стенбай.

Да си пробвал флаш на биоса случаино, нещо дане се е омазал? Като го рестартираш пак ли мига така?

• Автор

acer11.jpg

За кой индикатор говориш?

acer22.jpg

А това е фронтален изглед при затворен лаптоп.

Номер 4 и 5 Не съм му пипал нищо по биоса. Топа си върви перфе просто започва да мигат което ми прави впечатление и се чудя защо така все едно е на sleep mode

ето снимка с двете индикации горе в ляво на бутона за включване и долу синята. Като го ресна всичко се оправя и си светят постоянно :speak: Поствам и снимка със двете индикации :cool:

Редактирано от c14nz (преглед на промените)

Баце, за мен индикатор номер 5 е нормално да присветва, защото ти показва статуса на компютърните функции и компоненти.

5.

Status indicators

Light-Emitting Diodes (LEDs) that light up to

show the status of the computer's functions

and components.

• Автор

Говорим за и ндикатор номер 5 който е долу до фингър принта и копчетата. Той не присветква а си свети в синьо индикира че работи лаптопа.

Говорим за и ндикатор номер 5 който е долу до фингър принта и копчетата. Той не присветква а си свети в синьо индикира че работи лаптопа.

Очертал съм ги с червено. Долу двете лампички не се виждат много добре но първата свети в синьо когато топа е включен и самия бутон е осветен в синьо като работи.

Очертал съм ги с червено. Долу двете лампички не се виждат много добре но първата свети в синьо когато топа е включен и самия бутон е осветен в синьо като работи.

Нещо не мога да се справя с качването на снимката :speak:

Редактирано от c14nz (преглед на промените)

Та мигат синхронно и двете и бутона за включване и тази лампичка с картинката долу ...

Последно присветва или не?

Иначе, ако не си прочел, имаш два индикатора с номер пет.

acer3n.jpg

Ето ти и индикатора с крушката.

И...?!?!

• Автор

Последно присветва или не?

Иначе, ако не си прочел, имаш два индикатора с номер пет.

acer3n.jpg

Ето ти и индикатора с крушката.

И...?!?!

Никога не съм го виждал да присветва единствено се случва да мига ей така при проблема който описах по горе. Иначе си имам друг индикатор който светка когато текат разни процеси.

• Автор

Днес се свързах със момчетата от сервиза към който ми е гаранцията. Посъветваха ме да си флашна биоса и да следя дали ще го направи пак това нещо :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.