Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с локален диск

Featured Replies

Здравейте.От 2-3 седмици имам проблем с локален диск Е ( имам C,D,E ) Когато влизам в "Е" ми зарежда 5-10 секунди.Отварянето на папките в този локален диск не е проблем , но когато се опитам да изляза от папката отново ми зарежда 5-10 секунди .С другите локални дискове нямам проблем ( влизам и излизам веднага ).Търсих подобна тема , в които се казваше ,че това се дължи на вирус . Следователно сканирах с nod 32 , Spybot - Search & Destroy , Spyware Terminator , SUPERAntiSpyware,Malwarebytes' Anti-Malware , "чистих " с програми като Advanced SystemCare и SLOW-PCfighter , но без резултат . Също така сканирах с HDD Regenerator за лоши сектори , но пак не помогна.Нямах вируси и лоши сектори и вече незнам какво да пробвам .Ако преинсталирам не съм сигурен , че ще се оправи защото проблема е само в "Е" , а и дали този проблем може да доведе до нещо по сериозно , примерно да ми се прецака целия харддиск . Ако някой е имал същия проблем моля да помогне , а и такива които знаят на какво се дължи това.Мерси предварително.

Здравейте.От 2-3 седмици имам проблем с локален диск Е ( имам C,D,E ) Когато влизам в "Е" ми зарежда 5-10 секунди.Отварянето на папките в този локален диск не е проблем , но когато се опитам да изляза от папката отново ми зарежда 5-10 секунди .С другите локални дискове нямам проблем ( влизам и излизам веднага ).Търсих подобна тема , в които се казваше ,че това се дължи на вирус . Следователно сканирах с nod 32 , Spybot - Search & Destroy , Spyware Terminator , SUPERAntiSpyware,Malwarebytes' Anti-Malware , "чистих " с програми като Advanced SystemCare и SLOW-PCfighter , но без резултат . Също така сканирах с HDD Regenerator за лоши сектори , но пак не помогна.Нямах вируси и лоши сектори и вече незнам какво да пробвам .Ако преинсталирам не съм сигурен , че ще се оправи защото проблема е само в "Е" , а и дали този проблем може да доведе до нещо по сериозно , примерно да ми се прецака целия харддиск . Ако някой е имал същия проблем моля да помогне , а и такива които знаят на какво се дължи това.Мерси предварително.

Кажи си операционната система де...

• Автор

С Windows XP service pack 3 съм , също съм дефрагментирал диска , ако става дума за това "Local disk E -properties- tools - defragment now...."

С Windows XP service pack 3 съм , също съм дефрагментирал диска , ако става дума за това "Local disk E -properties- tools - defragment now...."

Ако си с един хард разделен на 3, поиграй си с Акронис да преразпределиш свободното пространство между дисковете. Предполагам, че този Е, го ползваш за Архив и си го понапълнил. Не е зле да го поразтовариш иил да му добавиш малко free space.

• Автор

Сега ще го пробвам и това , стига да помогне.Този дял е 55 гб и в момента имам 8 гб free space и мисля ,че е достатъчно ,но щом казваш ще прехвърля някои работи на дискове и ще пиша.

Сега ще го пробвам и това , стига да помогне.Този дял е 55 гб и в момента имам 8 гб free space и мисля ,че е достатъчно ,но щом казваш ще прехвърля някои работи на дискове и ще пиша.

8GB са доста свободно място. Не е в това проблема. Има някакъв процес, който стартира с отварянето на Е: и бави..Използвай "sysinternals" за да видиш точно къде е проблема. Чел съм нещо подобно и проблема беше в антивирусната Norton Antivirus, която стартираше и си правеше някакъв лог файл. Не каза и какъв е компютъра..При някои лаптопи има проблема с sp3, така че ако проблема продължи решението е sp2 :) Не знам не е ли отживелица вече това XP, аз съм вече от месец с 7-та и не мисля да поглеждам назад :)

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

• Автор

Браво .Не съм очаквал да е от това , тъй като имах 8 гб свободно място.Прехвърлих си един филм на двд , който беше 4.32 гб и изтрих една анимация от 700 мб и едно предаване от 1.21 гб и вече всичко е наред.Но сякаш не ми се вярва 6 гб да са довели до такова забавяне.Може ли да е заради проблем в един от файловете които изтрих, защото друг път така съм запълвал този дял , че съм нямал място за един клип от 50-60 мб , а сега имах 8 гб свободно място.Мерси много на всички , които решиха да помогнат.

Да може и от това да е. Оссобено, ако си нагласил Уиндоус да ти показва preview на клипчетата и снимките.

Браво .Не съм очаквал да е от това , тъй като имах 8 гб свободно място.Прехвърлих си един филм на двд , който беше 4.32 гб и изтрих една анимация от 700 мб и едно предаване от 1.21 гб и вече всичко е наред.Но сякаш не ми се вярва 6 гб да са довели до такова забавяне.Може ли да е заради проблем в един от файловете които изтрих, защото друг път така съм запълвал този дял , че съм нямал място за един клип от 50-60 мб , а сега имах 8 гб свободно място.Мерси много на всички , които решиха да помогнат.

Да може и от това да е. Оссобено, ако си нагласил Уиндоус да ти показва preview на клипчетата и снимките.

Че в XP има ли такова чудовище :)

• 3 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.