Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Apache

Featured Replies

Добър ден! Наскоро реших да се пробвам да пусна едно сайтче за по-лесна комуникация между няколко човека. И понеже съм нов срещам доста трудности - като първата е как да настроя програмата като напише някой моя ИП адрес да му излиза дадената страница, която съм записал в папка, например C:/www/index.html Сега като напиша ИП или локалхост ми излиза съдържанието на системната папка на програмата с контролния панел. Разбрах, че трябва да редактирам файла httpd.conf но като се опитах да направя някакви промени по него, както пишеше в един сайт програмата не иска да се стартира и дава грешка. Предварително благодаря за отговорите и се извинявам ако има друга подобна тема!

• Автор

В един сайт намерих, че трябва да допиша това в конфигурационния файл:

<VirtualHost>

ServerAdmin [email protected]

DocumentRoot /www/mydomain.com

ServerName mydomain.com

ServerAlias www.mydomain.com mydomain.com

ErrorLog logs/mydomain.com-error_log

CustomLog logs/mydomain.com-access_log common

</VirtualHost>

Когато после дам на сървъра да се рестартира ми пише:

Error: The requested operation has failed! Това е само

В един сайт намерих, че трябва да допиша това в конфигурационния файл:

<VirtualHost>

ServerAdmin [email protected]

DocumentRoot /www/mydomain.com

ServerName mydomain.com

ServerAlias www.mydomain.com mydomain.com

ErrorLog logs/mydomain.com-error_log

CustomLog logs/mydomain.com-access_log common

</VirtualHost>

Когато после дам на сървъра да се рестартира ми пише:

Error: The requested operation has failed! Това е само

Редовете с пътищаат трябва да са ДОС вид, не UNIX, потърси как трябва да са като: C:\path....

• Автор

Много благодаря! То се оказа много логично ама кой да се сети :):biggrin::) Искам да попитам и още нещо - оказа се по лесно файла index.html да го сложа в директорията htdocs и сега си тръгва автоматично точно както исках. Сега обача как може да си вляза в контролния панел на сървъра понеже преди тези папки се показваха при зареждане на локалхост и сага като е там сайта съответно те изчезнаха? Още веднъж благодаря за отговора

Много благодаря! То се оказа много логично ама кой да се сети :):biggrin::) Искам да попитам и още нещо - оказа се по лесно файла index.html да го сложа в директорията htdocs и сега си тръгва автоматично точно както исках. Сега обача как може да си вляза в контролния панел на сървъра понеже преди тези папки се показваха при зареждане на локалхост и сага като е там сайта съответно те изчезнаха? Още веднъж благодаря за отговора

Админ панела ли имаш предвид? Ако е така в сайта трябва да има линк към него след като се логнеш. А иначе ако не е това след адреса на сайта пишеш и папката и файла с разширението му ;)

• 1 месец по-късно...

Здравейте!Искам да в кажа,че имам проблем с това.Когато напша http://localhost ми излза,че няма ткава странца.Моля в помогнете ми пишете ми ЛС или на скайп noname_dark

Благодаря предварително!

Здравейте!Искам да в кажа,че имам проблем с това.Когато напша http://localhost ми излза,че няма ткава странца.Моля в помогнете ми пишете ми ЛС или на скайп noname_dark

Благодаря предварително!

спри си скайпа, рестартирай апаша и пробвай пак

Благодаря предварително!

ако локалхост не е лууп-бак , тогава , какво ти пречи да напишеш - 127.0.0.1 в браузъра или ай-пи адреса на който се бинд-ва порта на апаши?

спри си скайпа, рестартирай апаша и пробвай пак

те ако на сървърите си пускат скайп , не знам къде е тръгнал тоя свят ...

те ако на сървърите си пускат скайп , не знам къде е тръгнал тоя свят ...

99.9% от хората, които питат пускат апаш на собствените си домашни машини

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.