Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за МП4 Плеър

Featured Replies

Здравейте.Искам малко помощ в избора на мп4 плеър.Спрял съм се на ето тези 2-та http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535707 и http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536163 Обаче се двоумя защото и 2-та ми харесват но незнам кой ще се окаже по-добър ... съответно и 2-та плеъра си имат своите плюсове и минуси,гледах доста ревюта и за 2-та плеъра,и се чудя дали по-добрият вариант е по-вече място за музика и филми удобен и тъч пад обаче единственият му недостатък(според мен) е размерът,и по-точно дебелината(104 × 62 × 18.6 mm)но съм скромен да го преглътна,или другият плеър,който има доста по-малко памет ,но има превъзходно качество на звука("ужким") и е доста по компактен откъм размер и тегло.И още едно странно нещо,че никъде не пише за зарядно в комплекта.Съответно никъде не видях да има такова

...

И така искам да видя какво е вашето мнение и кой от 2-та евентуално може да е по-добър. Благодаря на отзовалите се! :)

P.S.- Извинявам се,ако съм допуснал грешки при правописа.

Реално погледнато разлика в звука на 2та плеъра - няма, така че който и от 2та да вземеш няма да сбъркаш. И 2та имат идентеичен Софтуер. Аз лично имам Zen 8 ГБ, но не го слушам с оригиналните слушалки.

Личното ми мнение е просто - отиваш разглеждаш и решаваш кой от 2та ще задоволи нуждите ти и го купуваш.

Ползвам тапи на Denon - модела е ah c452 - 79$ без доставката...

Всички са един дол дренки, затова избери евтин плейър, но производителят все пак да има уебсайт, от който да се теглят драйвъри, фърмуер и т.н., а не някакви NEO-та и подобни.

• Автор

Реших да взема Creative Zen vision M обаче каква стана тя,че от 3 места го поръчах и от 3-те ми отказаха защото го нямали в наличност.Някъкви идеи от къде другаде мога да си го закупя :mad:

Вземи си iPod, от 4 години имам 30GB classic и няма грешка. Батерията си държи все така по много, качеството на звука е на много високо ниво, качеството на картината също. А софтуера на плейара е много удобен. Моя съвет е да си вземеш iPod, вярно цената е висока, но качеството си заслужава. Това е единствения продукт на Apple, които си заслужава парите..

• 1 месец по-късно...

Реших да взема Creative Zen vision M обаче каква стана тя,че от 3 места го поръчах и от 3-те ми отказаха защото го нямали в наличност.Някъкви идеи от къде другаде мога да си го закупя :yanim:

Most Computers.

Вземи си iPod, от 4 години имам 30GB classic и няма грешка. Батерията си държи все така по много, качеството на звука е на много високо ниво, качеството на картината също. А софтуера на плейара е много удобен. Моя съвет е да си вземеш iPod, вярно цената е висока, но качеството си заслужава. Това е единствения продукт на Apple, които си заслужава парите..

iPod e един страшно осакатен плеър. Звука му е пълен боклук. Разпознаване и работа с аудио формати - ужасно слаба. Плеърите на Cowon са светлинни години напред като фирмуер и качество на звука както и. Тези на Creative също са доста добри - съчетани с правилните слушалки свирят уникално добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.