Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след прекъсване на ъпдейт

Featured Replies

Докато XP ми се ъпдейтваше спря тока. След това ми даде някаква грешка, че има сериозен проблем и дали да уведоми microsoft, дадох му "да" (все пак използвам някакъв легален). Няколко дни не го бях използвам. Днес сядам - работи бавно, от време на време не ми дава да копирам файлове, по едно време не можех да поставя мишката върху лентата на старт менюто, биткомета не стартира половината торенти, не мога да инсталирам ABBY FineReader (пробвах 2 версии, а на друг компютър туко що инсталирах едната). Някакви идеи как да оправя работата?

Докато XP ми се ъпдейтваше спря тока. След това ми даде някаква грешка, че има сериозен проблем и дали да уведоми microsoft, дадох му "да" (все пак използвам някакъв легален). Няколко дни не го бях използвам. Днес сядам - работи бавно, от време на време не ми дава да копирам файлове, по едно време не можех да поставя мишката върху лентата на старт менюто, биткомета не стартира половината торенти, не мога да инсталирам ABBY FineReader (пробвах 2 версии, а на друг компютър туко що инсталирах едната). Някакви идеи как да оправя работата?

Погледни за грешки в Event log-а (Start - Run - напиши eventvwr.msc и натисни Enter)

• Автор

Има поне 50-тина грешки от днес, на които пише .NET Runtime 2.0 Error Reporting, а в properties на тази грешка пише

Faulting application mscorsvw.exe, version 2.0.50727.3053, stamp 4889dc4b, faulting module kernel32.dll, version 5.1.2600.5781, stamp 49c4f482, debug? 0, fault address 0x00012afb.

Други грешки

Product: Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 - Update 'KB974417' could not be installed. Error code 1603.

Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x80070643: Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 Security Update for Windows 2000, Windows Server 2003, and Windows XP (KB974417).

Значи е нещо от .NET. Но как се оправя?

Има поне 50-тина грешки от днес, на които пише .NET Runtime 2.0 Error Reporting, а в properties на тази грешка пише

Други грешки

Значи е нещо от .NET. Но как се оправя?

Отвори Internet Explorer. Иди на адрес : http://windowsupdate.microsoft.com/

Пусни Express проверката, и инсталирай едно по едно обновяванията за Windows.

• Автор

Казва, че следните ъпдейти не са инсталирани:

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update for .NET versions 2.0 through 3.5 (KB951847) x86

Казва, че следните ъпдейти не са инсталирани:

Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update for .NET versions 2.0 through 3.5 (KB951847) x86

През сайта на Microsoft ли го направи ?

Отвори Control panel - Add and Remove Programs и деинсталирай всички .NET Frameworks, които имаш инсталирани. После пак опитай да инсталираш от WindowsUpdate през InternetExplorer.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.