Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Битов проблем... помощ

Featured Replies

Имам голям проблем и немога да се справя с него сложих 1 огледало в банята 1 на 2 метра със двойно залепваща лента и го залепих малко на криво и сега няма как да го отлепя някакви идеи за отлепяне без да го чупя мерси предварително

• Автор

не става пробвах малко се отлепи отгоре обаче ме е страх да го напъна защото е голямо огледалото и ще се счупи с ножа само от 1 страна стана някаде 10 санта изрязах после не става

С конеца е идея :speak:, иначе пробвай и с нагряване със сешоар лепилото ще се разтегли и ще се отдели.......предполагам :speak:.....обливане с гореща вода също може да помогне.

Успех !

"...предполагам .....обливане с гореща вода също може да помогне."

Представяш ли си това да помогне...ами при една гореща баня какво ще стане  :speak:

• Автор

а стига бе само ме психирате както си седя във ваната остава и на главата ми да падне хахаха

много важно е да го закрепиш стабилно (например със силикон)

Как си успял да го залепиш с подобие на тиксо ... е това много ме учуди

гладал ли си паранормална активност - и те имаха такова голямо огледало в банята

Редактирано от trix (преглед на промените)

разредител или бензин или нещо подобно?Целта е да разтвори малко лепилото

В никакъв случай не го пробваи това ако вече не е късно че от огледало да не стане на обикновенно стъкло.

С конеса ще стане ама е играчка иначе автомобилните стъкла ги махат със струна но огледалното покритие може да го изореш така че с конец и търпение.

В никакъв случай не го пробваи това ако вече не е късно че от огледало да не стане на обикновенно стъкло.

С конеса ще стане ама е играчка иначе автомобилните стъкла ги махат със струна но огледалното покритие може да го изореш така че с конец и търпение.

"Огледа̀ло се нарича гладка полирана повърхнина имаща отражателна способност с висок коефициент. Изработва се от стъкло, покрито с тънък слой метал или само от метал. " wikipedia

не съм казал киселина , а бензин или разредител ,които НЕ разтварят метали

Всъщност ако знаехме каква точно лента е използвано щеше да ни е по-лесно

Редактирано от trix (преглед на промените)

• Автор

2-но залепваща лента 10кг/метър така пишеше май доста е здраво половин час рязах с ножа 10 см :) всичките огледала с такова съм ги лепил мн е здраво немога да се оплача :go ahead:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.