Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със захранването на Samsung D880?

Featured Replies

Здравейте,

Някой може ли да ми каже сервиз във Варна, който да може да ми погледне захранването на телефона и евентуално да го ремонтира...

Телефонът ми започна да се рестартира и беше много дразнещо... Мислех, че трябва да се преинсталира софтуера, но в сервиза, в който беше ми казаха, че може да е захранването... Не можаха да ми поръчат части, защото било много сложно с поръчката и т.н. Казаха ми да си купя нова батерия, тъй като това също можело да е причина за проблема. И така си взех нова батерия... Старата ми беше 800 мАч, а новата е 1200 мАч... Направи ми впечатление, че говоря - не говоря, на вторият ден вече е паднала с една чертичка... едва издържа 3 дни. През вечер го зареждам.

Дали това е от захранването? Има ли икономичен режим на батерията? Някой може ли да даде съвет какво да правя?

Мерси предварително!

Здравейте,

Някой може ли да ми каже сервиз във Варна, който да може да ми погледне захранването на телефона и евентуално да го ремонтира...

Телефонът ми започна да се рестартира и беше много дразнещо... Мислех, че трябва да се преинсталира софтуера, но в сервиза, в който беше ми казаха, че може да е захранването... Не можаха да ми поръчат части, защото било много сложно с поръчката и т.н. Казаха ми да си купя нова батерия, тъй като това също можело да е причина за проблема. И така си взех нова батерия... Старата ми беше 800 мАч, а новата е 1200 мАч... Направи ми впечатление, че говоря - не говоря, на вторият ден вече е паднала с една чертичка... едва издържа 3 дни. През вечер го зареждам.

Дали това е от захранването? Има ли икономичен режим на батерията? Някой може ли да даде съвет какво да правя?

За съжаление не съм от Варна, но мисля, че е от захранвянето защото не е нормално за два дена да ти пада батерията и то нова при това. Пробвай се да го флашнеш и дано се оправи!!! :biggrin:

Мерси предварително!

• Автор

Ами оставих го да го преинсталират, но от сервиза ми казаха, че захранването било работа с налучкване и с две думи имало мн неща които да се гледат... Сложно било...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.