Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпгрейд на кошника

Featured Replies

Здравейте,бях писал в една тема за външен хард диск,no реших да взема вътрешен.И тъй като съм започнал да сменям(смених също и захранването) мисля да сменя процесора и вероятно рам-паметта която в момента е 1ГБ,процесора е 1800 Mегахерца.

-Въпросът ми е ще издържи ли дъното на примерно още 1ГБ рам и така ще са 2x1ГБ, а за процесор примерно един 2000 и нещо Mегахерца.

Ето и снимки на конфигурацията.

6071172bdde548e8474fdba05c8abde1_120x90.jpg 55b90eb8150a93498ffab6d4c8c3a468_120x90.jpg

Може без проблем да се добави още една плочка памет, но избора на процесора ще е ограничен - в всички случай остарял.

• Автор

Захранването е 350W.

Бюжета е от порядъка на 100-200 лв,не е кой знай какво,но за тези пари мисля да вмъкна хард диск 80-160 ГБ (има ги по 60-70лв) и рам памет може би.А процесор най-вероятно по нататък,че няма да стигнат.

• Автор

Добри са офертите.А останалите 100-тина лева според вас за процесор ли да ги дам или за РАМ памет?

Добри са офертите.А останалите 100-тина лева според вас за процесор ли да ги дам или за РАМ памет?

ATHLON64 5200 X2/AM2 около 90-95лв е.И се подържа от дъното.

2GB DDR2 800 е около 65-75лв по добре си вземи по бърз процесор ще усетиш веднага разликата.

Миналата година по коледа рамта беше наполовина по евтина.Голяма мистерия защо поскъпна толкова много.

Редактирано от petiostoianov (преглед на промените)

• Автор

ОК.Ще се насоча към хард диск и процесор.Имам още един въпрос.Когато се сменя процесора,сглобявал съм няколко компютъра,но нови и незнам когато се сменя нов процесор със стар трябва ли да се преинсталира уиндоус или не?

ОК.Ще се насоча към хард диск и процесор.Имам още един въпрос.Когато се сменя процесора,сглобявал съм няколко компютъра,но нови и незнам когато се сменя нов процесор със стар трябва ли да се преинсталира уиндоус или не?

Ако само процесора - не, ако и харда, е добре Уиндоуса да е на новия, а стария за архивиране.

• Автор

Да,да ясно това го знам вече.

Благодаря на всички! :baby:

Може и да избереш и такъв вариант.

HITACHI 320GB 7200 16MB SATA II 74.26 лв.

или SEAGATE 250GB 7200 8MB SATA II 70.67 лв.

може и WD 500GB 7200 16MB SATA II Green Power 80.95 лв.

ATHLON64 5200 X2/AM2 95лв вече трудно се намират може да си потърсиш втора ръка с остатъчна гаранция.

1GB DDR2 800 40лв

и ъпгреида ще ти излезе малко над 200лв.

Редактирано от petiostoianov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.