Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как трябва да се подредят файловете в сайт

Featured Replies

Здравейте.Искам да попитам как трябва да изглежда подребата на файловете в папката на създаденият сайт.Питам понеже в моята папка всичко е разпръснато , тоест в една папка са всичките файлове за бутоните , файловете на отделните страници към сайта и единствено две папки който са eng за превода на сайта на английски и папка банер.Проблем ли ще бъде ако остане така и ако е проблем как трябва да бъде подредено.Ако може някой друг пик. или от нещо от сорта ше съм благодарен.Мерси предварително.

ами няма определен начин на подредба или поне аз не знам.

Технически не би имало разлика в начина, по който си ги подредил, но за по-удобно (за бъдещи промени) щеше да е хубаво по папки да се сложат.

• Автор

ами няма определен начин на подредба или поне аз не знам.

Технически не би имало разлика в начина, по който си ги подредил, но за по-удобно (за бъдещи промени) щеше да е хубаво по папки да се сложат.

Да но ако в момента тръгна да създавам примерно папка бутони и папка pages и преместя файловете от главната папка по папките после ще трябва да давам на всеки един бутон от къде да си взема новата дестинация нали ? И другото което е файла index който е само index ли трябва да бъде и с другите файлови страници ли трябва да бъде ?

Вярно, е че ако вземеш да разместваш файловете трябва да промениш и дестинациите. Затова при направата на сайта всичко е трябвало да го подредиш по папки. Аз примерно правя така:

CSS файловете ги слагам във папка css_files, изображенията в папка images, отделните страници във папка pages и т.н. Задаваш имена на папките и после преценяш кой файл къде да бъде. Дано съм помогнал. :blink:

Редактирано от emoss_it (преглед на промените)

Аз винаги си правя main css с име style.css и в същата директория папка images. Така, ако се наложи интеграция на дизайна за други CMS, лесно може да се include-не. В images вече структурата си е както ти е удобно - ако имаш 10-20 файла, може и без отделни папки, но при повече, за теб самия ще е по-удобно да си ги групираш по елементите на сайта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.