Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за PRIVILEG TV3 WiFi

Featured Replies

Здравейте, някой ползва ли телефона PRIVILEG TV3 WiFi? Искам да си взема такъв и ме интересува какви възможности за качване на програми и приложения има. Откъм качество как е?

• Отговори 65
  • Прегледи 52,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Телефизията е добре също така свири добре. Но, ако ще го ползваш за игри по-добре не го взимай защото с игрите и приложенията е зле.

• Автор

Телефизията е добре също така свири добре.

Но, ако ще го ползваш за игри по-добре не го взимай защото с игрите и приложенията е зле.

Ще го използвам предимно за контакти, чат, e-mail, skype.
  • Автор

За това може, но аз пробвах да му вкарам игри за nokia и sony erikson и не ги отваря :rolleyes:

Пише в характеристиката му, че игрите трябва да са Java формат. Имал ли си технически проблеми с телефона, защото видях коментари в един сайт, че не са сполучливи.

И не прави хубави снимки. В смисъл не са като на хубавите гсм-и. Всичко останало е добре, качеството е добро, телевизията е супер, една колежка го има. Само камерата му е слабото място. С две карти е нейния.

• 2 седмици по-късно...

И не прави хубави снимки. В смисъл не са като на хубавите гсм-и. Всичко останало е добре, качеството е добро, телевизията е супер, една колежка го има. Само камерата му е слабото място. С две карти е нейния.

А WiFi-то му как е? Защото аз го пробвах в няколко магазина и лови по-малко мрежи от НОКИЯТА ми ,а тези които лови ги дава с по-слаб сигнал. И камерата му,наистина ли е 3,2МPx или само така пише,защото и камерката му пробвах,но не изглежда както казахте добре,поне цветовете де. Иначе изкарвал ли е някой снимки на PC-то за да види дали са с такава резолюция,като за 3MPx? И батерията му как се справя,аз бая му се чудя дали да не си го взема.

Редактирано от cursed_LIAR (преглед на промените)

А WiFi-то му как е? Защото аз го пробвах в няколко магазина и лови по-малко мрежи от НОКИЯТА ми ,а тези които лови ги дава с по-слаб сигнал. И камерата му,наистина ли е 3,2МPx или само така пише,защото и камерката му пробвах,но не изглежда както казахте добре,поне цветовете де. Иначе изкрвал ли е някой на PC за да види снимките дали са с такава резолюция,като за 3MPx? И батерията му как се справя,аз бая му се чудя дали да не си го взема.

WiFi е ок но снимките наистина му са слабо масто, батерията държи отлично. Ако снимките не са приоритет номер едно то апаратчето е отлично за цената си. Пробвали сме ги снимките, просто са слаба ракия в сравнение с Нокии и Сонита с подобна цена. Свири и пее отлично и силно.

да попитам инсталирах си игри и програми на телелфона тв3 wifiбез проблем, и неска ми изписа над максималния инсталационен лимит.някой знае ли нещо повече за това и защо така изписва....плс хелп

WiFi е ок но снимките наистина му са слабо масто, батерията държи отлично. Ако снимките не са приоритет номер едно то апаратчето е отлично за цената си. Пробвали сме ги снимките, просто са слаба ракия в сравнение с Нокии и Сонита с подобна цена. Свири и пее отлично и силно.

Аз го нямам все още тоя телефон,но може би причината е,че е свършил дялът отреден за въпросната папка... Извинявам се,ако говоря глупости,но просто предполагам.

да попитам инсталирах си игри и програми на телелфона тв3 wifiбез проблем, и неска ми изписа над максималния инсталационен лимит.някой знае ли нещо повече за това и защо така изписва....плс хелп

Много телефони имат лимит на инсталираните java игри и приложения:tease: явно и този телефон ги има! Просто това е бюджетен телефон,където не очаквайте функциите му да са на добро ниво,както големите GSM производители:hush:

Много телефони имат лимит на инсталираните java игри и приложения:cheers: явно и този телефон ги има! Просто това е бюджетен телефон,където не очаквайте функциите му да са на добро ниво,както големите GSM производители:cheers:

Ами добре може ли по някакъв начин да се оправи това.Защото видях че има опция "форматиране" на телефона и картата памет.

• 2 седмици по-късно...

Ами добре може ли по някакъв начин да се оправи това.Защото видях че има опция "форматиране" на телефона и картата памет.

Абе човек,това не е компютър на който можеш да му преинсталираш операционанта система и да промениш размера на дяловете в него. Ако изобщо е възможно,то ще става чрез влизане през някакво сервизно меню. Толкова са отредили като дял от общата памет за Джава приложеия и това си е.

"Форматиране" на телефона звучи идиотско. Не знам да иам телефон който можеш да форматираш. Да се върнеш в заводските настройки да,да изтриеш съдържание на опредлен раздел или подменю,да,но да форматираш,значи да изтриеш абсолютно всичко в него,като това включва и софтуера и и всички възможности за работа на телефона и да го оставиш съвсем кух.

• 3 седмици по-късно...

Абе човек,това не е компютър на който можеш да му преинсталираш операционанта система и да промениш размера на дяловете в него. Ако изобщо е възможно,то ще става чрез влизане през някакво сервизно меню. Толкова са отредили като дял от общата памет за Джава приложеия и това си е.

"Форматиране" на телефона звучи идиотско. Не знам да иам телефон който можеш да форматираш. Да се върнеш в заводските настройки да,да изтриеш съдържание на опредлен раздел или подменю,да,но да форматираш,значи да изтриеш абсолютно всичко в него,като това включва и софтуера и и всички възможности за работа на телефона и да го оставиш съвсем кух.

Имам телефона вече от около 20-ина дни. Според мен за тези пари телефонът си струва. Засега се държи перфектно и нямам никакви проблеми. Качвам си джава игри без проблем. Виждам,че много хора питат за Скайп. Телефонът си има скайп. Поровете се и ще го намерите! Влизате В Java от там избирате Nimbuzz и сте там.

Недостатъци телефончето си има. Персонални мелодии за звънене могат да се слагат,но не повече от 5-толкова са свободните места отредени за случая. Не могат да се изтрият оригиналните мелодии,което важи за всички телефони,но тук е отредено твърде малко място за персонализиране. Камерата е зле. Не знам защо. Или оптиката е отвратителна,или матрицата не е 3МP,а телефона прави някаква обработка на снимакта за да я изкара с такъв размер. Иначе,цветовете на снимките са много добри,дори по-добри от тези на бившата ми Nokia e51. Някъде,четох,че са черно-бели. Не е вярно,но трябва да снимате на нощен режим,иначе снимките са тъмни.

Батерията не държи кой знае колко. Мисля,че капацитетът и не е повече от 3 дни,засега не съм успявал да я задържа толкова,тъй като постоянно го ръчкам и я хабя бързо. Но при нормална експлоатация мисля,че 3 дни ще изкарва.По-горе,прочетох,че слушалките били само за хендс фрий. и това не е вярно. Да,звукът не е от кой знае какво качество,но и сравнението,че ствали само за хендс фрий не са удачни. Попадал съм и на Nokia с подобно качество,че и по-лошо. Телевизорът-работи много добре,но яко харчи батерията. Надали на някой ще му потрябва да гледа с часове,но все пак...

Видеокамерата е под всякаква критика,за съжаление.Прочетох,че и WiFi е зле. И това не е вярно. Справя се не по-зле от на бившата ми както вече казах NOKIA E51.Недостатъкът,че няма ОС за мен е пълна шитня. Преди му се вързвах,но какво като няма ОС. Текстови файлове,чете,Джава игри могат да му се качват. Разни приложения май само не може. Не знам дали повечето от тези,които пишат ,че нямал ОС изобщо биха ползвали някоя от възможностите и,различна от тези,които въпросният телефон без ОС си поддържа.

Накратко,телефонът си има недостатъци,но аз лично го харесвам много повече от NOKIA E51,която си е доста висок клас телефон. Дисплеят си му е голям,WiFi-то му работи безпроблемно,снимките се ядват,Java могат да му се качват,телевизор има,тъч скрийна при ползване на интернет е изключително удобен. С две думи,за мен за тези пари телефонът е перфектен.

"Форматиране" на телефона звучи идиотско.

А да си чувал че смартфоните могат да се форматират.Този телефон не но като не знаеш не се изказвай толкова крайно неподготвен.

а как да настроим операта да се включва само като има wifi защото не мога да рабера дали сам влезнал през уап или wifi

Редактирано от kalipsu (преглед на промените)

Този телефон не но

Няма "но"!

Може ли този телефон да се форматира?-Не!

Край на темата!

Със същият успех може да попита-може ли този телефон да лети в космоса?

Аз да отговоря-телефон да лети в космоса звучи идиотски,а ти да репликираш- А да си чувал случайно,че космическите совалки могат? Като не знаеш,не се изказвай толкова категорично!

а как да настроим операта да се включва само като има wifi защото не мога да рабера дали сам влезнал през уап или wifi

Цъкаш на иконката Джава,от там избираш-Настройки джава,слизаш надолу-Профил Джава СИМ1 и там си избираш УАП.

Така,като пуснеш операта ще тръгва ВиФи-то.

Няма "но"!

Може ли този телефон да се форматира?-Не!

Край на темата!

Със същият успех може да попита-може ли този телефон да лети в космоса?

Аз да отговоря-телефон да лети в космоса звучи идиотски,а ти да репликираш- А да си чувал случайно,че космическите совалки могат? Като не знаеш,не се изказвай толкова категорично!

Цъкаш на иконката Джава,от там избираш-Настройки джава,слизаш надолу-Профил Джава СИМ1 и там си избираш УАП.

Така,като пуснеш операта ще тръгва ВиФи-то.

например глобул уап или WLAN направих си го уап ама пак се пуска операта без wifi

аз искам да ми се пуска операта когао има само wifi

а и от каде мога да си сваля игри с движение за него

Редактирано от kalipsu (преглед на промените)

Продължавате да искате от телефона неща,които просто не може :biggrin:

например глобул уап или WLAN направих си го уап ама пак се пуска операта без wifi

аз искам да ми се пуска операта когао има само wifi

а и от каде мога да си сваля игри с движение за него

Уф,извинявай! Разбира се че WLAN,объркал съм. Та отиваш там,където ти казах,правиш си го WLAN и си готов.

аз също си го купих.снимките са много зле,и на компютъра като ги качих са зле.иначе телевизията я показва идеално.обаче защо са тия две камери,така и не разбрах.никъде не видях да има опция за видеоразговор?wi-fi засега не съм ползвал,защото ловя някакви мрежи,но сигнала е много слаб.но като за 300лв. мнението ми е ,че си заслужава човек да купи този телефон.сега да попитам ,някой ползвал ли е скайп,и как именно става тази работа?опаа,оправих се със скайпа,само че влязох през GLOBUL WAP,а така взима пари.значи ще се влиза само през WI-FI.

Редактирано от aleksei (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.