Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HP Compaq Presario CQ61-345SQ- мнения и съвети

Featured Replies

Здравейте!

Смятам да заменя настолния си компютър с лаптоп и искам мнения за този модел- http://h10010.www1.hp.com/wwpc/bg/bg...3-4036097.html

Ще го ползвам основно за сърфиране в нета, гледане на филми, слушане на музика, записване на СД и ДВД- та, работа с някои програми като Фотошоп, Майкрософт Офис и др. Не съм запалена по игри и по- рядко ще го ползвам за това. Изискванията ми са да е бърз, да има хубава видеокарта, достатъчно памет, ДВД записвачка, уайърлес, блутуут и да е що- годе прилична марка, за около 1000+ лв. Най- вероятно ще работи под XP Professional. Искам мнения дали са добри параметрите на този лаптоп или препоръки за друг модел, който да отговаря на изискванията ми.

Ето ги параметрите:

Тип на процесора

Процесор Intel® Pentium® DualCore Mobile T4300• 2,10 GHz, 1 MB кеш памет ниво 2

Вътрешни устройства Твърд диск SATA 500 GB 5400 об/мин

Вид оптично устройство Lightscribe Super Multi DVD записващо устройство (+/-R +/-RW) с двуслойна поддръжка

Размер на дисплея Дисплей Brightview с висока разделителна способност и 15,6-инчов диагонал на HP

Разделителна способност на дисплея 1366 x 768

Видео карта NVIDIA GeForce G 103M До 1759 MB обща налична графична памет

Редактирано от Lady Marmalade (преглед на промените)

Накоро си купих такъв за 1099лв. За сега съм много доволен как се държи. За тези пари - купувай без да се замисляш. За Windows XP ще трябва за сега да почакаш - няма коректни драйвъри. Аз му сложих Windows 7/64 битов/ - върви като самолет. Няма никакви проблеми с 32 битови програми, и те се инсталират. Децата го пробваха с най-новите игри. И те вървят без проблеми. Не грее. Препоръката ми е - купувай.

• Автор

Geo, аз засега се отказах от НР-то. Колебая се за Dell Studio 1555 или Fujitsu Amilo Pi 3560

Дела е марка и има хубава гаранция и дизайн, Фуджисуто пък е с по- добри параметри... Някой има ли впечатления от тези модели?

Geo, аз засега се отказах от НР-то. Колебая се за Dell Studio 1555 или Fujitsu Amilo Pi 3560

Дела е марка и има хубава гаранция и дизайн, Фуджисуто пък е с по- добри параметри... Някой има ли впечатления от тези модели?

Нема а сбъркаш и с двата!

Ама ако бех женско,щех да гушна Делчо. :speak:

А аз само ще ти кажа, че колкото е "по-голяма" гаранцията на дадена техника, толкова е по-малка вероятността да ти се наложи да я използваш, (въпреки че си плащаш повече за удължаване на гаранцията при лаптопите).

Редактирано от meryta (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.