Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

:wors: Здравейте имам няколко въпроса към вас. На скоро има няма 2 дни си купих дивиди самсунг за 80 лв :) Искам да попитам дали може да разчита CD дискове или само DVD и дали ако запосвам филми на CD-та от компютъра,после ще мога да ги пусна на дивидито. Питам точно за CD-та защото моя комп не разчита DVD дискове :) Ще се радвам ако някой ми отговори на тези кратки въпроси :)

sad.gif Някой ще откликне ли на молбата ми :speak:

sad.gif хора моляви спешно е,някой би ли ми помогнал sad.gif

Ами май е малко късно за тези въпроси-трябваше да питаш в магазина преди да купуваш.

Виж какви видео формати поддържа закупения плеър,запиши някой филм във формат от поддържаните и пробвай-едно CD е 30-40ст.

Да беше казал/а модела на Самсунгера поне,но със сигурност ще стане!

Другия вариант е да си купиш DVD писачка за компютъра има богат избор до 40лв.

• Автор
sad.gif а може ли да попитам още нещо. В дивидито имам слот за USB,мога ли там да сложа mp3 плеър или флаш памет в които примерни съм записала нещо и евентуално записаното да тръгне на дивидито :speak:
  • Автор
:speak: А тези дивиди записвачки за компютър,които се слагат отделно от него - скъпи ли са. Някой може ли да ми каже г-д по колко лева са хубавите. И коя марка е надеждна :wors:
http://www.sky.bg/Products.aspx <-От тук може да си харесаш определен модел в диапазона до 40 лв.И после да питаш-струва ли си! Не смея да предлагам,защото ще се завихри спор-кое е най доброто.Добре е също да кажеш модела на дъното или поне на CD устройството.
  • Автор

:) Благодаря Ви много :biggrin:

Имам един последен въпрос.

ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА ако някой намери кои са разширенията на филмите които отговарят на DVD-то ми :baby: Марката му е SAMSUNG P390,ще съм ви много благодарна ако откриете нещо по въпроса,защото открих че опътването ми е на всеки друг език но не и на български и английски,има го на украински,немски и още един... :/ Много ви моля помогнете ми ако знаете нещо по въпроса,кои разширения тръгват на него.

В замунда повечето филми са във формат XVID искам да ви попитам,дали ще тръгват на моето дивиди. Ако не кажете ми кои разширения биха тръгнали. Благодаря ви предварително :angry:

Моляви спешно за помощ ще ми отговорите ли?

Филмите от секции "Филми/DVD" и "Филми/XviD" ще ти тръгват, а тези от "Филми/HDTV" - не. Субтитрите - формат .SRT , но не съм съвсем сигурен, моят Samsung е по-стар модел.Това е за дискове. За флашка - не знам, трябва да опиташ.

• Автор

sad.gif:mad:sad.gif:mad: ЗДравейте имам още един въпрос.

Преди малко записах на диск един филм от замунда.дИСКА Е МАРКА ПРИНКО АКО ИМА ЗНАЧЕНИЕ. Във филма имаше субтитри,сложих диска с филма в моето дивиди и той тръгна,тръгнаха и субтитрите обаче на МАЙМУНИЦА :( КАЖЕ ТЕ МИ,МОЛЯ КАК ДА ОПРАВЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ. ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА. Сигурна съм,че и още много хора ще ви бъдат благодарни :speak:

Моля помогнете ми бързо.

Спешно ви моля за помощ sad.gif

Хора моля помогнете ми :wors:

sad.gif:mad:sad.gif:mad: ЗДравейте имам още един въпрос.

Преди малко записах на диск един филм от замунда.дИСКА Е МАРКА ПРИНКО АКО ИМА ЗНАЧЕНИЕ. Във филма имаше субтитри,сложих диска с филма в моето дивиди и той тръгна,тръгнаха и субтитрите обаче на МАЙМУНИЦА :( КАЖЕ ТЕ МИ,МОЛЯ КАК ДА ОПРАВЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ. ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА. Сигурна съм,че и още много хора ще ви бъдат благодарни :speak:

Моля помогнете ми бързо.

Спешно ви моля за помощ sad.gif

Хора моля помогнете ми :wors:

Настрой си го от менюто на cyrilic за това е маймуницата.Аз си го взех същото преди 2 седмици работи перфектно.

• Автор

:rolleyes: Благодаря,СТАНА :)

Иначе имам още един въпрос :)Някой знае ли как да направя субтитрите по-големи. Ще съм ви много благодарна това е последния ми въпрос :) Благодаря предварително :)

П.П искам да са големи когато се появят на екрана на телевизора. Как да направя това,моля помогнете :) Ако някой знае ще е страхотно :);)

Опасявам се,че няма да може от настройките на плеера да промениш размера на шрифта.За някои модели плеери,това може да стане чрез промяна на firmwаre.По-лесният начин е,преди да запишеш диска да промениш размера на субтитрите към по-голям.Евентуално на презаписваем диск,докато постигнеш желаният размер.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.