Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цифрова DVD система за домашно кино

Featured Replies

Здравейте искам да решил съм да си купувам домашно кино разглеждах из интернет и видях че до 200лв. има добър избор.Само искам да питам дали домашното кино някакси ще мога да го свържа със компютъра и да слушам музика от компютъра на домашното кино и дали ще мога да свържа домашното кино към телевизора (LCD) :speak:

Редактирано от gaz370 (преглед на промените)

Естествено,че ще можеш да го вържеш към телевизора,но едновременно и към компютъра мисля,че не става.Или едното или другото.

• Автор

Е да де не едновременно поотделно...значи новата ми придобивка ще се казва домашно кино :) мерси много...а да ми препоръчате нещо примерно сега след нова година като отида в технополис или техномаркет какво да гледам по характеристиките за да избера най-доброто за бюджета ми?Някакъв усилвател ще ми трябва ли?И ако може да ми препоръчате някаква марка за да се ориентирам доло-горе :)

• Автор

Айде моля ви дайте ми някакъв съвет към каква МАРКА да се ориентирам или при избора на домашно кино какво да гледам във характеристиките?

Ватовете,това е мощноста на говорителите.Колкото повече толкова по добре.Също марката е от значение,не тия прехвалените НЕО,ДИВА и тн.Ориентираш се към Самсунг,Филипс,Сони("здравите марки").

А не разбрах в крайна сметка-купуваш си домашно кино и отделно искаш тонколони със усилвател ли какво?

• Автор

Не просто отивам във Технополис или Техномаркет и избирам домашно кино...това е всичко което искам.Незнам дали е позволено но ако сгреша моля админите да ме извинят :wors:

За сега съм си харесал ТОЗИ и ТОЗИ модел на Samsung. Весело изкарване на новата година :) А между другото каква е разликата между тези 2 модела който съм дал по-горе ;)

Както винаги Техномаркет направо са се "престарали" в описанието на сайта си. Пускайки google да потърси нещо за тези DVD-та попаднах на това:

Sylvana 27.12.2007

Здравейте,

ще ви опиша случаят на моето семейство. Става дума за Коледно-Новогодишната промоция на верига магазини Техномаркет. На 18.12.2007 от магазина на Техномаркет в Mall of Sofia купихме система за домашно кино Samsung HT-X20 за 249лв, която е на промоция. (можете да я видите на първа страница на Коледно-Новогодишната брошура). В рекламираните характеристики на устройството е отбелязано, че работи с COMPONENT кабел. Тъй като искахме максимално високо качество на картината допълнително купихме COMPONENT кабел за още 35 лв. Но какво се оказа, въпросната характеристика не работеше в нашето устройство. Веднага уведомихме в магазина, където пробвахме други устройства, оказа се че нито една система за домашно кино SAMSUNG HT X20 НЕ РАБОТИ с компонент кабел. Изчакахме новата партида, където отново се оказа, че нито едно от тестваните устройства не работи с тази връзка. Тук е момента да спомена, че персоналът на магазина и по конкретно момчетата от щанда за телевизори и системи за домашно кино се опитаха и ни оказаха пълно съдействие доколкото им стигат правомощията, след като се установи, че проблемът е в модела ни свързаха с управителката на магазина. Тя от своя страна ни обясни колко много работа има, как правим драми и едва ли не кой сме ние и как можем да я занимаваме с нашите проблеми при условие, че тя ИМА РАБОТА!!!! Да се чуди човек, каква и е работата ако не са клиентите! Цялата одисея продължи до 23, като за цялото време ние сме били активната страна, но в крайна сметка и ние бяхме заинтересовани. НА 23 вечерта се установи, че и устройствата от новата партида не работят с компонент връзка и стана ясно, че за подмяна не може да става дума. Тогава така "любезната" управителка поиска да и се върне системата с всички пликчета, стирипорчета, кашончета, за да Я ПРОДАДЕ ОТНОВО!!!!! Изненадата бе за нас, когато след като върнахме устройството ни обясниха, че НЕ МОГАТ ДА НИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ!!!Системата им била такава. В момента сме 27.12 и парите все още не са при нас!!!! Какво трябва да направим? Ръководството на магазина от който купихме системата не само се държа арогантно и ужасно, но след като и казахме, че си знаем правата и ще си ги потърсим ни обясни да си я докладваме където искаме....тоест на този човек изобщо не му пука !!!!!!Какво да направим?????????

Както винаги Техномаркет направо са се "престарали" в описанието на сайта си. Пускайки google да потърси нещо за тези DVD-та попаднах на това:

.....

Мда, тъжно и жалко но е факт.

• Автор

Жалка работа...но просто при мен ако се случи нещо подобно ще им се иска да не работят там където са...та по темата мерси много сега ще видим какво домашно кино ще си взема :nono:

Жалка работа...но просто при мен ако се случи нещо подобно ще им се иска да не работят там където са...та по темата мерси много сега ще видим какво домашно кино ще си взема :nono:

гледай да има SPDIF in (цифров аудио вход) и USB аз имам едно двд санг супер дървена марка и струва 50 лв и ги има тия работи и чете всичко от юсб-то може да гледаш филми

един съвет - не се хвърляй на маркови двд-та който нямат екстри после ще съжаляваш като вземеш некво самсунг за 200лв например и се окаже че не вади суб на див х или мпег 4 а на комшията ти неото за 50лв чете всичко :D

Редактирано от PETRAKOV (преглед на промените)

Ако имаш компютър си вземи една системка за озвучаване и хубав монитор( или може да гледаш на телевизора).

• Автор

Мне предпочитам домашно кино и този уикенд който идва вече взимам нещо на място ще реша кое по характеристиките и звука :jumping11:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.