Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Language bar

Featured Replies

От няколко дни не мога да сменям езика на Language bar-a и по-точно от EN на BG/с алт+шифт не става/.Инсталирах една програмка/Switch Type/,която ми добави нова иконка долу вдясно и чрез нея сменям езика сега,но искам да я махна и да си ползвам старата,която си върви с инсталацията на ХР-то....Благодаря предварително

:yanim: Ами отиди в контрол панела - там където са ти клавиатурите и провери с какви клавиши се сменят :yanim: може да пробваш да го промениш с други :yanim:
  • Автор

:yanim: Ами отиди в контрол панела - там където са ти клавиатурите и провери с какви клавиши се сменят :yanim: може да пробваш да го промениш с други :yanim:

едва ли са се сменили от самосебе си/аз не съм пипал нищо/...но защо иконката долу вдясно не работи,това ми е чудно?

Не разбрах какво ти пречи се пак да провериш и да ги разцъкаш. Ама то си е твоя работа

• Автор

къде по-точно се намират тези клавиатурни комбинации...

смених ги и нищо...чудна работа

Деинсталирай старата и сложи примерно Flex Type и пробвай, тази дето си я инсталирал може да е няква бъгава.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

Пробвах Flex-a,но и той не можеше да сменя езика...

• Автор

не мога да го натисна,защото не е активно това за езиковата лента...то и иконката долу вдясно изчезна

1251954w.jpg

А в тая кутия останал ли ти е поне един език? Ако няма там езици, а е само 1, Language bar-a не е активен.А ако са там, сложи някой друг език и натисни apply.После сложи двете отметки на това,дето ти показах, би трябвало да стане? :hush:

Я пробвай първо друго ... с десен бутон натисни на лентата и избери Toolbars и виж дали отметка на Language bar?

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Тогава в :"Text Services and Input Languages"

избери страницата: "Advanced" и виж дали има в :"System Configuration"

човка на : "Turn off advanced text services".Ако има я махни и ще видиш отново иконата в трея.

• Автор

1251954w.jpg

А в тая кутия останал ли ти е поне един език? Ако няма там езици, а е само 1, Language bar-a не е активен.А ако са там, сложи някой друг език и натисни apply.После сложи двете отметки на това,дето ти показах, би трябвало да стане? :hush:

Я пробвай първо друго ... с десен бутон натисни на лентата и избери Toolbars и виж дали отметка на Language bar?

няма отметка,но и не ми дава да сложа...

Тогава в :"Text Services and Input Languages"

избери страницата: "Advanced" и виж дали има в :"System Configuration"

човка на : "Turn off advanced text services".Ако има я махни и ще видиш отново иконата в трея.

махнах я,но иконата не се появи..

Виж дали човката отново се е появила сама.

Ако да ,значи някоя програма я включва.

• Автор

линка ти е неактивен или нещо такова...

language bar-a се появи заедно с някакви иконки,които преди ги нямаше....но езика се сменя когато си поиска общо взето....и как да прикача снимка,за да видитекакви са тези икони,че стана малко претрупано с тях............Р.Р.Вярно ли е това,че Flex Type прави мизерии и че не може да се деинсталира напълно-Моят сайт

post-220084-1262118109,81_thumb.png

Редактирано от booyaatribe (преглед на промените)

• Автор

ок,а мога ли да преинсталирам ХР-то без да форматирам/до сега не съм го правил/?И означава ли това,че всички инсталирани програми в С ще си останат или не е точно така...и по-важното което е ще ми помогне ли по някакъв начин преинсалация без формат за проблема с language bar-a

Няма да стане без формат. Като инсталираш XP в C:-то XP-то само ще си форматира диска и ще се инсталира.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.