Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем със драйвер

Featured Replies

Здравейте. Имам следния проблем със един звуков драйвер - когато го инсталирам, звука се губи напълно... Ънинсталнах го и когато се ровичках във "Премахване на програми", видях пак на име High Definition Audio Driver package, и се зачудих какво е това... 1252878l.png Звуковите драйвери които инсталирах са на РеалТек, в началото когато си взех компа и ги инсталкирах - вървяха, а сега... HELP!!! :)

Здравейте. Имам следния проблем със един звуков драйвер - когато го инсталирам, звука се губи напълно... Ънинсталнах го и когато се ровичках във "Премахване на програми", видях пак на име High Definition Audio Driver package, и се зачудих какво е това... 1252878l.png Звуковите драйвери които инсталирах са на РеалТек, в началото когато си взех компа и ги инсталкирах - вървяха, а сега... HELP!!! :P

Не мога да ти проследя мисълта. Имаш звук и слагаш звукови драйвъри и тогава ти се губи звука?? Защо тогава изобщо слагаш този драивър?

• Автор

Да точно, ами слагам ги защото някои програми изискват .. :clap:

Както и да е, не е толкова трагично..

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

Здравейте , преди 3-4 си инсталнах Майкрософт уиндоус хоме , но явно самия уин няма некфи аудио драйвери , инсталвах реалтек и аудио драйвери но без промяна . Изкарва ми следното съобщение: Bad DirectSound Driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code :88780078.....Nullsoft DirectSound output v2.47(d) error. Приятели ми казаха да инсталирам еверест , но нз как да си намеря драйвери .... ако може някой да помогне ще му бъда адски благодарен :jumping11:

Здравейте , преди 3-4 си инсталнах Майкрософт уиндоус хоме , но явно самия уин няма некфи аудио драйвери , инсталвах реалтек и аудио драйвери но без промяна . Изкарва ми следното съобщение: Bad DirectSound Driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code :88780078.....Nullsoft DirectSound output v2.47(d) error. Приятели ми казаха да инсталирам еверест , но нз как да си намеря драйвери .... ако може някой да помогне ще му бъда адски благодарен :)

Проблема ти е в това че не слагаш правилните драйвъри. Май не си на ясно че за всяк звукова карта си има съответен драйвър който важи за съответната операционна система. Това Майкрософт уиндоус хоме ...VISTA HOME ли е ..Много добре са те посъветвали да си свалиш Everest за да видиш каква точно ти е звуковата карта и чак тогава да търсиш драйвър. Накратко ако разбереш какъв модел е звуковата карта (от Everest или от гаранционната карта или от кадето и да е) може да я напишеш тук и да кажеш каква точно е операционната система XP, Vista или 7 и ще ти дадем линк за драйвъра който ти трябва ако сам не можеш да го намериш.

Бяха ми дали диск със 9 Уина от които инсталнах 2 , но нито един от тях нямаше аудио драйвъри , а пък и на тфа отгоре кучето ми счупи диска с драйверите.

Инсталирал съм куп аудио драйвери като например :Realtek High Definition Audio Driver [english (united states)];

Realtek AC'97 Audio [english (united states)]; High Definition Audio Driver Package - KB888111

Операционна система : Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP RTM)

Service pack 2...

DirectSound : Primary sound Driver

Пробвах и чрез Drive Checker да открия драйвери , изтегли некфи драйвери но пак не става работата sad.gif

post-257695-1263036272,44_thumb.jpg

Свалих драйверите ей сега ще пром да вида какво е станало и какво не ... :wors:

post-257695-1263041896,1_thumb.jpg

post-257695-1263041901,94_thumb.jpg

• 1 месец по-късно...

здравеите :) искам да кажа нещо за realteck аудио устроиствата... аз съм със realteck ас97 audio имах огромен проблем при намирането на драрвери поразпитах ,рови4ках се и открих 4е realteck едно време е била слята c-media.драиверите които предлагат сега реалтек нямат нищо общо със тогавашните следователно намери другите драивери и ша пропеи пти4ето ;) ако не можиш да ги намериш ми прати лс да ти дам скаипа си.аз ги имам записани на компа :eek:

Мхм

Такаааа.

Някои дъна са проблемни .

Дори след инстал на правилният драйвер още правят проблеми .

Решението е да се отиде на сайта на производителят , да се изтеглят аудио драйверите + утилити приложенията . Някои от които са фиксове .

Най доброто решение за всеки е да използва дисковете с които е получил компа си .

Тоест , слагаш всичко от диска .

Това до сега винаги е решавало проблемите .

• 2 седмици по-късно...

Здравейте моля помогнете ми взех си инсталнат компа (по принцип аз си го инсталвам) но сега не ми работят сд-тата и го дадох на техник той ми свалил харда и ми инсталнал вина на друг комп и като ми го даде работеше звука но след като си иснтална видео драйверите ми изчезва звука и обратно като ги деинстална ми идва звука но исках да имам и видео и звук но уви не става ползвам оригинални драйвери тегля с дривер магикиан и дривер сканер не знам защо така става и как да го оправя моля помогнете това ми е компиутара http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1049880 и сега след като деинстална видеото пак няма звук

Редактирано от Bigas (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.