Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky PURE - Комплексен подход в защитата на домашните потребители

Featured Replies

• Автор

Благодаря за ключа и за видиото! Ключа е с валидност до 04.03.2011г.

Само за информация - върнах се на КИС 2011 в.11.0.2.556 БГ и винаги минавам през бойните сървари, но ти даде нови.

БЛАГОДАРЯ отново!

??? Те са само за тест :wors:
  • 4 седмици по-късно...
  • Отговори 175
  • Прегледи 28,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Темата за тази версия на Касперски спря.Никой не споделя нищо за нея.Никой ли не е с нея.Превод на български няма ли да има.Нова версия кога ще излиза?

С PURE съм от както излезе в момента съм с версия 9.0.0.192. Много съм доволен от програмата ползвам почти всичките и функции особено Password Manager приятен и много удобен. Новата версия която е в момента още не съм я пробвал понеже българският превод за 9.0.0.192 не е нагоден и половината не излиза. Някой няма ли инфо дали касперски имат намерение да пуснат бг версия на PURE както пуснаха на кис и кав? На страницата им за закупуване на лиценз гледам пише кредитна карта, дали ще стане да се добави дебитна?

• 2 седмици по-късно...

Да, това за българския в продуктитe на Касперски и мен ме интересува.Някой има ли информация дали някога изобщо ще се появят на БГ?

• 4 седмици по-късно...

Темата за тази версия на Касперски спря.Никой не споделя нищо за нея.Никой ли не е с нея.Превод на български няма ли да има.Нова версия кога ще излиза?

То в нея си пише.

Публикувано изображение

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

Благодаря на Miroslav Kirilov за превода, но ако може някой да ми даде линк към Crystal 9.1.0.124 понеже съм с PURE а при него не става превода.

Благодаря на Miroslav Kirilov за превода, но ако може някой да ми даде линк към Crystal 9.1.0.124 понеже съм с PURE а при него не става превода.

Пробвай Това за PURE.

Според мен не е зле да разгледаш първо Kaspersky Small Office Security и тогава да решиш кое е по-добре за теб. :rolleyes:

Има един малък проблем бутонът Настройки в Защита за интернет не работи. Kaspersky Small Office Security ще го разгледам след около 10-на дни като ми свърши лиценза за PURE. П.П. Много ти благодаря. Сега всичко е наред.:blink:

post-168995-0-69706700-1300024323_thumb.

Редактирано от Big_N (преглед на промените)

Има един малък проблем бутонът Настройки в Защита за интернет не работи.

Kaspersky Small Office Security ще го разгледам след около 10-на дни като ми свърши лиценза за PURE.

Дръпни и пробвай отново. :yanim:

Стана някакво голямо мазало.

След като сложих превода всичко си беше точно до момента когато рестартирах, след като рестартирах компютъра касперски беше тотално омазан.

Наново му инсталирах българският превод пускам касперски всичко точно изцяло си е на български, но като го изключа и пак го включа пак става омазан едната половината на български другата на английски.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И на руски

Съжалявам момчета! Явно има защита да не може да се променя транслацията, както е при KIS11. Когато програмата стартира тя автоматично слага част от оригиналните си файлове и така се разваля превода. Ще пробвам още нещо и ако имам успех ще споделя.:yanim: Не бързайте да я махате!

Много се извинявам, обаче не разбирам кой превод сте ползвали. Както виждам и двамата покавате снимки от КРИСТАЛ а превода е смесен с английски. Аз инсталирах също КРИСТАЛ после 2 пъти рестартирах и 2 пъти изключих компютъра и всичко си остава на БГ. Shift+F12 си става на EN, Shift+F5 пак на БГ. Незнам какво да направя, като при мен всичко е OK.

Пробвай Това за PURE.

Инсталирал съм това което си дал.

Както по-горе съм писал аз съм със PURE 9.1.0.124 явно при него не става.

Инсталирал съм това което си дал.

Както по-горе съм писал аз съм със PURE 9.1.0.124 явно при него не става.

Извинявай просто в инсталатора на PURE съм сложил картинките от CRYSTAL.;)

Сега ще инсталирам PURE и ще ти дам по-точна информация. :whist:

Още веднъж се извинявам че пуснах превод за PURE който правих на KRYSTAL.

След 18.30 h.=>Това което можах да направя е това Download :whist: Очаквам отзиви !

Пасна си идеално.

Изключвах и включвах няколко пъти каспереца и превода си стои всичко е точно, не видях и грешки в превода.

Иключително много ти благодаря за превода. :wors::yanim:

п.п.

Сега забелязах, че всички наименования горе в ляво ги показва на английски.

Но това на мен не ми пречи.

Публикувано изображение

Е през 2011г.нищо ново ли няма да излезе?Поне някоя по-нова версия.

Новата версия е KSOS2 има всичко което има PURE.

Новата версия е KSOS2 има всичко което има PURE.

А КАК Е ЗА ДОМАШЕН КОМПЮТЪР?
  • 5 месеца по-късно...

А КАК Е ЗА ДОМАШЕН КОМПЮТЪР?

Ще се справи точно толкова добре, колкото би се справил PURE с офис компютър !
  • 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.