Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 7

Featured Replies

1. Още един "чист" файл

http://www.skatafka.com/download.php?file=330e099628b8a2f5fcddd64c9641a519
Тук също дават, че е чисто! Дали?
http://www.skatafka.com/download.php?file=167ca3b0fa8b979de4891da31c8b093b

С Касперски се свалят и двата файла.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 64,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каспа вече НЕ присъства на компютъра ми! Не знам какво стана, но компа за 3 часа с Касапа- умря. След рестарт и зареждане на десктопа, при опит на напряв каквото и да било- тотално заби! А докато рабо

• https://www.virustotal.com/analisis/6557f23c63efa393bc983a00818d3725687afd6086f057e7dcce37a4810addb3-1267108243 https://www.virustotal.com/analisis/739eb9a701761cc572d77d2ad9d6a034b6e7a2aa70e9da103f9a

• И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010

Публикувани изображения

Тук 37 мислят, че няма нищо. А дали е така?

http://www.skatafka.com/download.php?file=9f3c4d84fc85e30649e88fb847993e0e

ZombAntiAntiVir.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=22159790aa6aeed00c5745a04aa942a3 Как е тук Аваст 5 ?

ZombAntiAntiVir.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=22159790aa6aeed00c5745a04aa942a3 Как е тук Аваст 5 ?

Не знам за Аваст,но Касперски мачка 2wrhsuv.jpg

hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=22159790aa6aeed00c5745a04aa942a3

Не знам за Аваст,но Касперски мачка

+ Comodo

EUU86778.jpg

Не го засича! Пратено за анализ!

Известно ми е - постъпил си правилно. А с този Win32.Labirint.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=cce2b83d63e7de8488c9bc0469fa46b8 как са Нод 32, Microsoft, AVG и т.н. Не е срамно - ако още не ловят.Помагайте им.

<br />Известно ми е - постъпил си правилно. А с този Win32.Labirint.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=cce2b83d63e7de8488c9bc0469fa46b8  как са Нод 32, Microsoft, AVG и т.н.  Не е срамно - ако още не ловят.Помагайте им.<br />

34791xk.png

С евристики може ли ?

Защо не - важен е крайният резултат. Comodo показва сериозно израстване напоследък и ако се справят с бъговете, ще е налице отлична безплатна комплексна програма.

Известно ми е - постъпил си правилно. А с този Win32.Labirint.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=cce2b83d63e7de8488c9bc0469fa46b8 как са Нод 32, Microsoft, AVG и т.н. Не е срамно - ако още не ловят.Помагайте им.

Това се лови от Аваст!

1398478S.jpg

Защо не - важен е крайният резултат. Comodo показва сериозно израстване напоследък и ако се справят с бъговете, ще е налице отлична безплатна комплексна програма.

Единственият минус (по моите критерии) е отсъствието на уеб скенер!

Любимката ти Online Armor ++ лови ли го ?

Дори и да имаше бъгове Комодо може да му се прости защото е безплатен,но преди година Online Armor платената беше нетърпима с проблемите които създаваше.

Ess,търсиш под вола теле бъдещето на любимите ти класически антивирусни програми си отива.Виж NIS 2010 какво показва и без дефиниции с помоща на облака.

Любимката ти Online Armor ++ лови ли го ?

Дори и да имаше бъгове Комодо може да му се прости защото е безплатен,но преди година Online Armor платената беше нетърпима с проблемите които създаваше.

Моите любимки ги знаеш - блокират, не е нужно всичко да ловят. Те са най-добри - не желая да ги хваля.

Ess,търсиш под вола теле бъдещето на любимите ти класически антивирусни програми си отива.Виж NIS 2010 какво показва и без дефиниции с помоща на облака.

Какво представлява т.н. "облак"? Простичко и разбираемо казано- обмяна на информация между компютрите на отделните потребители, чрез централен сървър. Въз основа на тази обмяна се създава т.н. "репутация" на даден файл, която се базира на това, колко потребители ползват и считат за безвреден даденият файл!

Разсъждавайки....от една страна- има известна логика да се предположи, че колкото повече потребители ползват файла, толко той може да се счита за безопасен. От друга страна обаче, на мен това ми изглежда малко несериозно- да си създаваш мнение, базирано на други мнения, без реално да го провериш по аналитичен път!

Тук малко се подхожда на принципа на "стадото"- на където тръгне една овца, натам хукват и другите. Може това е бъдещето.....не знам.... времето ще покаже. Във всеки случай съм убеден, че класическите методи- дефиниции и евристика, няма да изчезнат.....особено за евристиката съм убеден, че ще тук ще има сериозно развитие, и евристиката ще може с доста по-голяма точност да "изчислява" файла!

Какво представлява т.н. "облак"? Простичко и разбираемо казано- обмяна на информация между компютрите на отделните потребители, чрез централен сървър. Въз основа на тази обмяна се създава т.н. "репутация" на даден файл, която се базира на това, колко потребители ползват и считат за безвреден даденият файл!

Разсъждавайки....от една страна- има известна логика да се предположи, че колкото повече потребители ползват файла, толко той може да се счита за безопасен. От друга страна обаче, на мен това ми изглежда малко несериозно- да си създаваш мнение, базирано на други мнения, без реално да го провериш по аналитичен път!

Тук малко се подхожда на принципа на "стадото"- на където тръгне една овца, натам хукват и другите. Може това е бъдещето.....не знам.... времето ще покаже. Във всеки случай съм убеден, че класическите методи- дефиниции и евристика, няма да изчезнат.....особено за евристиката съм убеден, че ще тук ще има сериозно развитие, и евристиката ще може с доста по-голяма точност да "изчислява" файла!

Пак ли си задремал пред компютъра и сънуваш и пишеш,ехх да можеше да попрочиташ по нещичко и тогава, да се изявяваш нямаше да е зле,пак се издъни с

глупаво мнение,в което няма нищо вярно.

<br />Нещо съм се зазяпал в разни еротики - та вижте <a href='http://www.skatafka.com/download.php?file=07e0fbd4fdc9e51f2718dfdfb8a5128c' class='bbc_url' title='Външен линк' rel='nofollow external'>http://www.skatafka....718dfdfb8a5128c</a>  Досега май само две програми го ловят - хайде заедно да го направим известен!<br />

2mhh92a.png

Не са две три го ловят,при NIS 2010 е работа на Облака.

Пак ли си задремал пред компютъра и сънуваш и пишеш,ехх да можеше да попрочиташ по нещичко и тогава, да се изявяваш нямаше да е зле,пак се издъни с

глупаво мнение,в което няма нищо вярно.

Аз съм простак и нищо на разбирам, и за това не се притеснявам ни най-малко да пиша каквото ми харесва. Ти си този дето трябва да се /и се/ притеснява да не се "изложи". 1398807q.gif Ти защо отговаряш на простаци....защо слизаш толкова "ниско"? Много "стегнат" ми се виждаш и ми звучеш доста "книжно"....отпусни малко, оценка никой няма да ти пише...на никой не му дреме, човече!

Аз съм простак и нищо на разбирам, и за това не се притеснявам ни най-малко да пиша каквото ми харесва. Ти си този дето трябва да се /и се/ притеснява да не се "изложи". 1398807q.gif Ти защо отговаряш на простаци....защо слизаш толкова "ниско"? Много "стегнат" ми се виждаш и ми звучеш доста "книжно"....отпусни малко, оценка никой няма да ти пише...на никой не му дреме, човече!

Инженер нямам нищо против теб,имам против срещу това, че дезинформираш хората.

Download insight не работи с овце както си писал горе,нито пък с други животни,работи с SHA1 и CRC контролни суми и юзерите нямат нищо общо с репутацията на файловете.Репутацията се определя от екип от инженери.юзера само получава нужната му информация, това е първата линия First Defense.

Главния мениджър на екипа Download insight.

Колко ти плащат от ЕСЕТ да въвеждаш хората в заблуждение?

http://www.youtube.com/watch?v=bpIbQU4p0XQ

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

Ето една проба вирусче hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=67dbfcc2491592f1476db2a3330ccb78 :) Кой лови

@‹M_Power•/ @ess

Има си тема за Norton, пишете там!Охладете страстите и смекчете тона!

Trojan.TotalControl hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=44fd3be29c703f4c07fee411fe7578eb

Trojan.TotalControl hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=44fd3be29c703f4c07fee411fe7578eb

За съжаление има дефиниция

f2omsg.jpg

Никакъв проблем за 5-цата!

1399827Y.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.