Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на intel Celeron Dcore E1200

Featured Replies

Здравейте,значи имам този процесор на 1.6гхц(овърклок 2.1) Дъно:ASrock G31M-S,но имам следния проблем когатос сложа CPU Frequency на 333мхц компютърът не тръгва PCIe:100mhz таймингите на рамта са 5-5-5-15,а NB Votadge на 1,275 също пробвах и на 1,375,но без успех.Сега нещата са така CPU Frequency:275mhz PCIe:100mhz.Захранването ми е DANDY 320W знам,че е гадно,но дали ще мога да клокна процесора поне на 2.5гхц?Искам да го сложа някък си на 333мхц защото да се заключи дъното(не искам да го клоквам)само CPU-то искам.Шина на паметта в момента е 449,9мхц.Също така има ли смисъл да клокна и видеото ати радеон 2600 про HD DDR2 500mb Играя игри като Assassin's Creed,Call of Duty Modern Warfare2 дали ако я клокна ще се подобри производимоста?То има таква тема за която се извинявам сега се сетих само,че там се говори за таймингите.Ако искате направо сложете това мение там и изтриите темата извинявам се още веднъж.

Редактирано от lazareto (преглед на промените)

Здравей и ти.Надявам се да си ползвал джъмперите на дъното.Лично моето мнение е,че това с което разполагаш,първо не става по принцип за клок,второ,че с това захранване риска е неоправдано голям и трето-колкото и да клокнеш,игрите,които визираш няма начин да вървят комфортно на конфигурацията ти.Съвета ми е да се ограничиш в границите на постигнатото,но само ако си тествал и си установил,че клока е стабилен.

• Автор

Клокът е стабилен цяла вечер с прайм 95 и го направи без грешка а джъмперите не съм пипал от както съм го купил както са ги сложили те така са.Това проблем ли е?

• Автор

А ако ги преместя ще мога ли да клокна малко повече?Лошото е,че нз къде се намират.

Нали вече ти казах,какво мисля.Колкото до дъното-свалих и прочетох менюъла от сайта на производителя,ти би трябвало да имаш и книжка.

• Автор

Нали вече ти казах,какво мисля.Колкото до дъното-свалих и прочетох менюъла от сайта на производителя,ти би трябвало да имаш и книжка.

Малее мерси човек ти си единсвения дето разреши проблема колко съм питал се се чудят що не става на 333мхц сега като ги преместих 333мхц работи перфект. :P:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.