Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Копиране на информация от сайт

Featured Replies

Предварително се извинявам,ако някой смята темата за мнго глупава, но за сажаление аз срещнах известни затруднения. Не съм работила мнго с компютри,а сега ми се налага да правя рекламна презентация на PowerPoin, като за целата трябва да копирам почти цялата информация от сайт(става въпрос най - вече за снимки,графики,лого...)

Редактирано от desislava_sokolova (преглед на промените)

Опиши по-подробно какво трябва да представлява презентацията и ако не е тайна, сайта.

• Автор

Рекламана презентация на хотел.Нямам проблем със свалянето на снимки от сайта на хотела,но ще ми трябва и логото-него незнам как да копирам.

Рекламана презентация на хотел.Нямам проблем със свалянето на снимки от сайта на хотела,но ще ми трябва и логото-него незнам как да копирам.

Логото не е ли снимка ?

И така започваме с "как да направим Скрийншот":

1. Отваряте самия прозорец който искате да "снимате"..!!

2. На клавиатурата до F12 има един бутон - PrtScr SysRq (Print Screen) натискате го като задържате Alt..!!

(Alt+PrtScr - снима само отворения прозорец, само PrtScr целия екран)

3. Сега отидете в програмата Paint или която графична програма имате!

(Start -> All Programs -> Accessories -> Paint ако сте на БГ Старт -> Всички Програми -> Аксесоари -> Paint)

4. След като сте си отворили програмата, отворете нов документ. Сега дайте на Edit -> Paste.

5. Виждате, че снимката излиза. Сега можете да правите всичко с нея - надписи, рисуване, изрязване на части! Това е просто снимка!

6. След като сте готови със всичко, отивате на File -> Save As... Избирате къде да се запази (в коя папка), пишете име, избирате формат *.Png

А сега "как да го качим някъде и как да го покажем":

1. Влизате в този сайт, най добрия според мен!

2. Натискате на Browse (Преглед). Търсите картинката, цъкате два пъти бързо в/у нея, или веднъж и после цъкнете на Open (Отвори).

3. Натискате на Host It. Изчаквате да се зареди новата страница.

4. Излизат ви няколко линка, в таблички.

5. Копирайте най-долния линк.

6. След това във форума, в ново мнение натискате на бутона IMG, след което пейстнете в полето линка. Дайте на ОК и сте готови!

Източник: bghelp.net

• Автор

v2.0 Много благодаря за безплатния урок:) определено ми беше от полза и най- важното най накрая стана:)

v2.0 Много благодаря за безплатния урок:)

определено ми беше от полза и най- важното най накрая стана:)

Радвам се, че се е получило. Поздрави.

• 1 година по-късно...

и аз имам въпрос а ако е анимирана картинката как мога да я сваля от интернет има ли програма благодаря предварително това обяснение е прекрасно но то е само за картинки а на мен ми трябва за анимация помогнете благодаря предварително

Чудеса няма! Всичко е описано в книгите. Четете и ще разберете как се прави чудо. И тогава ще разберете , че браузъра за фокуси е единствено firefox. С този браузър се правят супер чудеса. Какво като е анимирана? Това e *.gif формат или *.swf формат. Хайде, може с JS да е замесен. Интерпретира ли го браузъра, значи може да го забършеш. Остава моралната страна на въпроса, наречена авторско право. Тъпо е като миризлив циганин, да си преписваш чужд труд.

Чудеса няма! Всичко е описано в книгите. Четете и ще разберете как се прави чудо. И тогава ще разберете , че браузъра за фокуси е единствено firefox. С този браузър се правят супер чудеса. Какво като е анимирана? Това e *.gif формат или *.swf формат. Хайде, може с JS да е замесен. Интерпретира ли го браузъра, значи може да го забършеш.

Остава моралната страна на въпроса, наречена авторско право. Тъпо е като миризлив циганин, да си преписваш чужд труд.

да така е но имам предвид че аз си правя анимацията и после не мога да си я сеивам дава ми линк само и нестава примерно това http://www.argostars.com/blog/archives/10458 нещо такова и се чудя как да се свали само със мозилията ли става

Ну чтo ж! Бывaют в жизни огорчения ... пeрeд дpaкой жeнщинa вытащилa искуствeнный глaз и для лучшeй сохрaнности решилa спрятaть его в своем анусе. Мда, мозилията ми е приоритет, иначе ако и двете ръце растат от нужното място може и да не е мозилията. Най-обикновен gif. Слагам курсора отгоре му и го влача на десктопа. И хопа-тропа той там.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.