Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с nVIDIA ?!

Featured Replies

Здравейте. Преди време(около 3-4 седмици) реших да сменя старата си видео карта ( ATI Radeon 9200 128 mb Pixel Shader 1.4 ) , за да мога да играя новите си итрички. Взех си nVIDIA GeForce 6600 GT 128 mb Pixel Shader 3.0.

Според дъното ми, което е ASRock P4i65GV новата видео карта трябва да върви перфектно(говорим за карти със стар AGP слот). Занесох си машината до магазина, от където взех картата, за да я монтират на място. След 20 мин. се връщам и си взимам компа. Според "профисионалистите" трябва да работи безупречно. Връщам се вкъщи, включвам го, инсталирам драйвъри, но ми излиза съобщение, което гласи, че до картата не достига достатъчно мощност. Реших да игнорирам съобщението. Игрите вървяха перфектно , но след 2 дена ровене по форуми разбрах, че това съобщение излиза, защото "профисионалистите" не са сложили допълнителното кабелче за захранване от захранващия блок към видео картата (явно картата се нуждае от допълнително мощност) . Отварям кутията, слагам кабелчето, преинсталирам Windows-а всичко да е чисто. Слагам пак драйвърите и съобщението за недостатъчно мощност го няма. Радостен, че съм открил и оправил проблема изтеглих новите игрички и разцъках. Но ми се догледа филм. Хубу де, влизам тегля , пускам иии ... к'во ... забива !? ... ужас ... пробвах пак ... пак забива ... изтеглих и друг филм ... той също заби ... пуснах какъвто и да е видео формат ... ЗАБИВА ... и е нужен рестарт. Изтеглих 10 вида плеара ... сложих най-различни кодеци най- новите дори ... смених 10 вида видео драйвери (най - новите също ) . Забива и няма оправяне , а иначе всичко друго си върви перфектно : игри, музика , сърфиране из нета и други обикновенни занимания . Проблем само филмите правят и други видео формати.

Моля помогнете и този път да оправя проблема :flehan: ... иначе бащата обеща саморъчно да насече картата . :hilezh:

Благодаря предварително...

Хаха братле .. какво правиш още във вас ?! С тази карта щом си я зел от сервиза ТРЯБВА да ти дадът гаранция .. знам че не ти се разправя по сервизи нз какво нз защо но повярваи ми :sobbing: мн съм патил с видео карти , рам .. тем подобни .. наи чистата работа отиваш , караш се малко или ти го оправят или си зимаш парите .. така бих направил аз ;)..все пак е нещо ново ..докато имаш възможност за безплатна подръжка какво чакаш !?

С колко вата захранване си и на кой производител е?

Мислил ли си по въпроса да си закупиш по мощно захранване?

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

• Автор

захранване 400 вата

видео картата иска 300 вата

захранване 400 вата

видео картата иска 300 вата

Кажи марката на захранването. На над 90% от кучите марки захранвания реалната мощност е преувеличена с над 30%...

Имах един приятел който си взе GTX 265 на NVidia, и си мислеше че има 500 вата захранване а се оказа че изобщо не са тези ватажи които са обявени на кутията. В последствие трябваше да му вземем ново по силно и марково захранване което преди да инсталираме за нуждите на конфигурацията му замерихме с мултицет. Виж дали напреженията и ампеража които дават сегашното ти захранване са достатъчни за да хранят графичната ти карта. Също така заглеай и минималното изискване на картата за ампераж. В магазина от който си закупил графичната карта може да е тествана на по голямо от твоето захранване и за това да е работила нормално. В случая който описваш в момента явно има недодстиг на напрежение и сила на тока които да захранят картата подобаващо. Сигурен ли си че при теста в магазина е ползвано захранването монтирано в твоята машина а не служебно което фирмата от която си закупил въпросната графична карта ползва за тестове? Най добре отиди там от където си закупил картата и помоли да направят тест на друго дъно с твоето захранване и на твоето дъно с захранване с по голяма мощност от захранването с което разполагаш в момента. Успех.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Да поставят картата на дъно различно от това с което пичагата разполага с неговото захранване. Освен този тест да направят и тест на картата на неговото дъно с захранване което разполага с повече мощност от захранването с което в момента разполага машината му. Така чрез принципа на изключване ще се разбере дали картата прави конфликт с дъното с което разполага младежа или не му достига захранване.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.