Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Лаптоп

Featured Replies

Здравейте преди няколко дена преинсталирах лаптоп Dell Inspiron 1545 от Виста към 7 няма никакви проблеми само един който ме дразни.

Проблема е че когато натисна някое от копчетата като Wireless-a Caps-Lock за звука и другите.Всичко си работи само като го натисна на екрана не изкарва нищо че съм го включил на Виста долу вдясно показваше че е включена копчето а сега на 7 не иска сигурно трябва някой драйвер в Device Manager-a покавза че всички драйвери са инсталирани.Много благодаря на всички предварително

Редактирано от enerdjyto (преглед на промените)

здрасти по принцип седем (7) драивърите си ги намира сам, ма не точно

някой дарайвър не е инсталиран или ползва друг ако имаш диск с драйвърите слагай

ако не не съм пробвал с drivermax дали бачка на седем и на виста (глиста :) ) защото само на Xp го ползвам

пробви с него обнови ги всичките

ПП. пиши какво е станало

• Автор

В дисковете с лаптопа не намерих нищо

Сега ще пробвам с програмата която ми препоръча и ще пиша

Редактирано от enerdjyto (преглед на промените)

Влизаш в dell.com , кликаш на Drivers & Downloads , пишеш си Serial Tag-а и ти изкарва всички драйвъри за твоя модел лаптоп специфично... ако влезеш с IE даже сам ще ти го намери ( инсталира активХ контрол ) , ако не от списъка си избираш лаптоп->серия лаптопи-> модел на лаптоп-а и пак ще те закара на страница с всички драйвъри за твоя модел лаптоп( за цялата серия 1545 по-този начин , докато със серииния таг ти показва филтрирани резултати специфично за твоята конфигурация 1545 ) там си теглиш драйвъри за виста , абсолютно всички драйвъри за виста стават и за 7-ца ( най-много на един два да се наложи да го пуснеш в comaptibility mode, което не пречи , даже на някой неща старите драйвъри за виста бачкат по-добре на 7-ца отнолкото драйвъри за седмица все още ) ...това което търсиш ти не е драйвър а е в сексията utilities , мисля че dell quickset отговаряше за изобразяването на тези осведомителни съобщенияна на екрана. Всякакви програми за намиране на драйвъри и т.н. никога не са препоръчителни , сайта на производителя винаги има всичко необходимо за да тръгне целия хардуер ( с много малко изключения , на екзотични конфигурации на едно и също шаси ).

Редактирано от SnOOpeRa (преглед на промените)

• Автор

SnOOpeRa Намерих драйвера в сайта на Дел но нещо не бачкат все едно не съм инсталирал нищо

SnOOpeRa Намерих драйвера в сайта на Дел но нещо не бачкат все едно не съм инсталирал нищо

нали ти казаха че не е драивер

стига с тия даивери

инсталираи всичко от секцията на utilities за твоя модел

нали ти казаха че не е драивер

стига с тия даивери

инсталираи всичко от секцията на utilities за твоя модел

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.