Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Vista Ultimate SP2 (С оригинален Диск)

Featured Replies

Здравейте! Някой знае ли колко струва Windows Vista Ultimate Service Pack 2 ? Щото тия от торент тракерите са бъгави и имам приятели които са с купени лаптопи с оригинална Vista и е 100 пъти по-стабилна и мисля да сабера някви пари по-натам да си взема и аз една Vista Ultimate със Service Pack 2 ама не знам колко струва диска ?

Благодария :P

1 кратко писъмце по електронната поща до специализиран компютърен магазин ще задоволи любопитството ти

трудно е да ти се даде точен отговор освен от работещ в тази област

погледнато реално всъщност не си струва да се закупува Windows Vista - ако сте се спрели на варианта закупуване на легално копие на Windows OS то варианта Windows 7 е за предпочитане в дългосрочен вариант - цените на Home версиите са относително ниски

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Ако ще купуваш Windows, аз също не мога да разбера защо искаш Vista, а не Windows 7. Цените обикновено си ги има в ценовите листи на повечето (а м/би и във всички?...) сайтове за хардуер. Пример - Windows XP Professional - 279.00 лв.; Windows 7 Ultimate 64-bit - 359.00 лв.; Windows Vista Business - 219.00 лв.

По другия въпрос - ако не си теглила Windows който да е пипан, преправян, да са му слагали някакви програми, пачове или други глупости, не би трябвало да има каквато и да е разлика с оригиналния, този, който ще си закупиш. Обикновено, ако е пипан, то си му го пише още в заглавието или описанието, четат се мнения на другите потребители, сравняват се hash сумите и т.н. Разбира се, не искам да те поощрявам да си теглиш пиратски копия, даже напротив, защото после ще си сигурна, че стабилността и проблемите си идват само от теб :-)

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Здравейте! Някой знае ли колко струва Windows Vista Ultimate Service Pack 2 ? Щото тия от торент тракерите са бъгави и имам приятели които са с купени лаптопи с оригинална Vista и е 100 пъти по-стабилна и мисля да сабера някви пари по-натам да си взема и аз една Vista Ultimate със Service Pack 2 ама не знам колко струва диска ?

Благодария :)

от близо 2год. съм с пиратска vista и досега не съм имал никакъв проблем, но според ако ще купуваш по-добре се ориентирай към седмицата :P

1 вариант - Windows 7

2 вариант - Абе човек, не давай тия пари за Windows... В замунда бълбукат хубави и стабилни версии на Vista и 7

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

djagi това не са ли ОЕМ цените? поне в повечето фирми са именно такива?

Да, трябваше да посоча и лиценза. В случая съм гледал в сайта на Плесио и лиценза на повечето е DSP - "Delivery Service Partner" (има и OEM), което е един вид OEM, но е по-скъп. WIN 7 PRO 32-BIT ENG Retail е с доста "солената" цена от 534.89 лв. от сайта на Ресет. Ultimate е към 600 лв., мисля.

• Автор

1. 339.21 лв. Ооо отказвам се аз си мислех че е някъде към 100 лв а то била колко седмицата.

2. Като гледам е дърта че няма никакъв Service Pack в нея за разлика от Windows XP.

3. Благодария за информацията :)

ето един лесен и бърз начин:на този сайт отдолу си избираш х32 или х64,език,правиш си регистрация и теглиш 90 day trial windows 7 enterprise

инсталираш и имаш оригинален windows 7 enterprise за 3 месеца(достатъчно време да решиш дали ще го купуваш)

Редактирано от trix (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.