Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да ми препорачате...

Featured Replies

Ще може ли да ми препоръчате добра,лесна и с много възможности програма за ЛебДизайн...

Ще съм ви благодарен...само не и Macromedia Dreamweaver че я имам :down:

По възможност да бъде по-опростена ;)

Благодаря...

NamoWebEditor5.5 може и microsoft frontpage за начало. :baby

• Автор

И последно ... :down:

Да има нещо като Безплатен Уеб Хостинг, който да споделите с мен ;)

Само че има един голям проблем - аз съм в САЩ ;)

Ето този ред трябва да се добави в <HEAD> частта за да се смени енкодинга на български

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">

Иначе hit.bg предлагат безплатен хостинг и мисля, че се вижда от чужбина. Иначе просто пишеш в Google free web hosting и би трябвало да излезат достатъчно неща...

Хората, които се занимават с уеб казват, че най-мощната програма за тази цел е ....... Notepad

Навремето се интересувах от същия въпрос и се бях ориентирал към няколко програми, една от които беше прословутия Dreamweaver. Впоследствие се оказа, че всъщност най-добра няма, просто ползваш тази, която най-много ти допада. Според мен ако си нямаш много на представа, почни да четеш за HTML, защото то е в основата на нещата. Оттам нататък, вече можеш да минеш на microsoft frontpage, който ти дава и визуална представа за това, което правиш.

Хората, които се занимават с уеб казват, че най-мощната програма за тази цел е ....... Notepad

Не, ползват се специализирани текстови редактори.

Notepad само в краен случай

Ползва се примерно EditPlus... UltraEdit... jEdit... въпрос на вкус (и на нужди). Но това за notepad... някои хора се престарават да го издигат в култ. Иначе да - целия код се пише на ръка, не се оставя нищо на Dreamweaver (или друга програма). А за FrontPage по-добре не минавай... достатъчно е веднъж да погледнеш код, сътворен от тази програма, и просто... цял живот ще те болят очите от тази гледка. Dreamweaver е най-известен, но има и доста други програми, които вършат работа. 1st Page 2000 например

Styx, доколкото знам hit.bg не се вижда от чужбина. top.bg се вижда но връзката е убийствено бавна.

• Автор

DarkLight напротив HIT-а се гледа без проблеми както и ТОП само че при него не винаги скороста е добра :down:

Ам и аз мислех дали ше успея да си открия нещичко с повече МБ ;)

Ма може и да го пробвам...

Благодаря на всички!

Колко MB ти трябват... защото ако пратиш писмо на админите на hit или top те ще ти отпуснат повечко от 10MB... някога top.bg ми бяха осигурили 100MB за моя сайт. А освен това, ако все още функционира де, навремето имаше много хубав сайт web1000.com

аз ползувам сайт спинър и съм много доволна - треджеди моля те не ме разсмивай, вярно е, че и ноутпада става за тази работа, но защо момчето да открива топлата вода cool.gif

аз ползувам сайт спинър и съм много доволна - треджеди моля те не ме разсмивай, вярно е, че и ноутпада става за тази работа, но защо момчето да открива топлата вода cool.gif

Бени, казах това, защото ако момчето започне от приложните програми ще се научи само как да копи и пейства обекти. Не съм казал да пише сто километра сорс код, но все пак основата на всичко е HTML. Иначе ДаркЛайт правилно ме поправи, че вече не е ноутпад, ами специализираните текстови редактори, но все пак отново говорим за текстови редактори.

• 4 години по-късно...
web page maker аз имам доста страни4кинапревени с нея ъспеж

Темата е от преди 5 години ! Не виждам смисъл да се пише в нея !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.