Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Google

Featured Replies

Имам проблем с търсенето в Google.Страницата се отваря,мога да ползвам другите опции като речник,Gmail например но ако искам да търся нещо със търсачката ми дава грешка.

Излиза прозорец,че експлорър е открил грешка в страницата и трябва да я затворя.

Имате ли представа къде би моъл да е проблема?

Друго каквото и да отворя си работи,само Google е така.

Имам проблем с търсенето в Google.Страницата се отваря,мога да ползвам другите опции като речник,Gmail например но ако искам да търся нещо със търсачката ми дава грешка.

Излиза прозорец,че експлорър е открил грешка в страницата и трябва да я затворя.

Имате ли представа къде би моъл да е проблема?

Друго каквото и да отворя си работи,само Google е така.

Няма ли повече информация, каква е грешката ?

Виж какви добавки си инсталирал, и пробвай как ще е, ако са забранени.

Опитай Mozilla Firefox по-добър е!

А ти на NeK по-благозвучно е?Какво лошо казах?Нима отричаш че Ф-фокс е по-добър?

А ти на NeK по-благозвучно е?Какво лошо казах?Нима отричаш че Ф-фокс е по-добър?

Това не решава проблемът с IE нали?Може човекът да обича IE. В същият дух аз пропагандирам Opera, но това не е начинът и не помага по никакъв начин.Това е :)

До автора-Няма ли опция за продължаване, в самото прозорче или единствената е да се затвори IE? Опитай с даване на Default на настройките на IE, а също така най-добре ще е да се премахнат всякакви странични приложения и ToolBar-и

П.П Какво точно е съобщението на прозорчето-Направи един ScreenShoot

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
До автора-Няма ли опция за продължаване, в самото прозорче или единствената е да се затвори IE? Опитай с даване на Default на настройките на IE

Проблема е,че нищо не разбирам от IE.Може ли малко по-просто обяснение?

Мога дори картинки да търся с търсачката,само при сайтовете ми дава грешка.Излиза това:Internet explorer has stopped working...A problem caused the program to stop working corectly.

Направих си блог преди време към блог спот и май са вързани по няакакъв начин с Гугъл.Да не би нещо там да съм направила по настройките и затова така.Знам ли,помагайте ;) .

Можеш да пробваш с друг браузер само да се уверим че проблема е наистина в IE и ако е (предполагам) винаги можеш да ресетнеш настройките,това е най-лесния вариант да решиш проблема-Tools-Internet Options-Advanced-Reset

• Автор

Благодаря ви много и специално на Нео.Стана както е написал и сега Гугъла работи без проблеми :) .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.