Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Драѝвер за Toshiba Satellite L500 -1EV

Featured Replies

Купих си този лаптоп преди около седмица и ми препоръчаха да си сложа уиндолс 7 и аз си свалих един много добър релиѝз от замунда в коѝто си бяха сложени всички драѝвери и звука си трагваше супер но когато си изтеглих фифа 10 като започна някоѝ мач картината се прецаква и започва да сече адски много се едно играя на картинки и не мога да разбера смисал може би не сам и много наясно с тези работи този проблем от драѝвера ли ми е или...(лаптопа е с добри параметри видокартата е Intel GMA 4500M 4gb RAM 2.20 ghz и мисля че не трябва да има проблеми)аз пробвах и с още една игра Warcraft 3 тя пък ми трагва от 2те страни с две черни ленти ,но пък тя е по-старичка и може да е заради новия уиндолс 7 .

ПС Ако някои е наясно с нещата нека обясни и ако може да прати драѝвер(ако е необходимо изобщо де ) sad.gif

Редактирано от wpcap (преглед на промените)

Заеби ги тея "сложени" драйвери. Инсталирай си както трябва драйверите за дъното, видео и дисков контролер и тогава гледай коя игра как ти върви. И не си прав за "лаптопа е с добри параметри" - вграденото видео на Intel е възможно най-лошия избор при игрите.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

Сайта от който си теглиш драйверите. Toshiba Satellite L500 - 1EV - е с Short Model Number PSLJTE

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20091110112107.zip Видео драйвера за Windows7 32bit

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Автор

Ахам... добре благодаря за саита,но можеш ли да ми кажеш на Driver type кои драивери да си сваля защотото не вярвам сичките да са ми нужни :)

ПС:Най-важен ми е видео драйвера

Редактирано от wpcap (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.