Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ati2dvag проблем

Featured Replies

Здравейте ще сьм много благодарен ако някой ми помогне с този тьп драйвер и проблема а тои е следния:играя си аз един ден без проблеми обаче нешо му стане на тьпия компютьр и реши че на следваштия ден ще ме мьчи днес ми даде 1 пьт този еррор но преди да го даде ми зацепва комп и на екрана ми изписва VGA NO SIGNAL след това се едно си огасва става черен екрана 1 вите пьти когато ми го правеше ресвах компа веднага но на скоро реших да изчакам малко и така изчаках малко и хоп пусна ме на 16 бита екрана и еррора ати2дваг че спрял да действа нормално и след като го рестартирам си се оправя а понякога просто ми дава VPU RECOVER но не 1 пьт ами 3 пьти за 10 мин и така ето видео картата ATI Radeon HD 4650 1GB DDR3 s Windows XP сьм 32 бит компа ми е чисто нов и сега сичките начини които сьм пробвал:

1. Пробвах деинсталация на драйверите и след това инсталация на наи новите от сайта на АТИ Резултат - Нестава.

2. Пробвах и с по стари драйвери пак не става.

3. Свалих си Еверест ултимате едитион гледах температурата на картата не е дигала повече от 47 градуса по целзий

4. Свалих и GPU-Z и там си ми е нормална температурата.

5. Имаше един пост в некьв затьнтен форум и реших да пробван човека беше обяснил сичко стьпка по стьпка свалих си Рива Турнер и от там нагласих Core Clock na 750 Hz защото това минимума за 3Д application's така и тва не проработи.

6. Изключих Fast Write's - не става.

Моляви ви се помогнете оставил сьм за накрая преинсталация на windowsa или при технополис понеже имам гаранция ако някои се сеща нещо да пише

Редактирано от gleomit (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.