Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Един въпрос относно инсталация на Windows Xp

Featured Replies

Здравейте,имам лаптоп Hp pavilion dv6 купих го със Виста и искам да си сложа XP,хард дискът ми е разделен на C и D,но цялата ми информация включително и Уиндоуса са във Ц а като тръгна да правя инсталацията всичко ще се изтрие,а и немога да ги сложа в Д защото е едва 10 гб знаете ли как мога да си оправя дяловете на хард дискът,искам да ги направя по равно харда ми е 320гб Ц и Д по 160гб.да мога да прехвърля файловете си и да си направя спокойно инсталацията!

Още едно въпросче някой знае ли за този модел лаптоп за какви операционни системи има драйвъри!Има ли драйвъри за Xp?

Редактирано от Levskara (преглед на промените)

Искаш да кажеш, че C-то ти е 310GB, а D дяла само 10GB, така ли?!? И така го взе? Нещо да не бъркаш дяловете - да не би да е обратно? А иначе ако все пак наистина е така - трябва с някоя програма като Partition Magic да си преоразмериш дяловете, както искаш, после да си прехвърлиш инфото и да преинсталираш. Относно драйверите - виж в официалния сайт на HP какво ти предлагат за твоя лаптоп, но може би трудно ще намериш за XP, но не е невъзможно. Може би някой със същата машина може да типомогне!

Много вероятно е на D-то да ти се намира рековърито. Т.е. така фабрично да е направен лаптопа. Инсталирай си Уиндоуса, а после с акронис можеш да преоразмериш дяла С: на две части.

• Автор

Много вероятно е на D-то да ти се намира рековърито. Т.е. така фабрично да е направен лаптопа. Инсталирай си Уиндоуса, а после с акронис можеш да преоразмериш дяла С: на две части.

Да в Д имам Recovery.Какво да правя?

• 2 седмици по-късно...

Да в Д имам Recovery.Какво да правя?

Диск Д: не го пипай. Десет ГБ не са много.

Почисти диск Ц: от всичко ненужно - филми, музика и тн и дефрагментирай. И с Partition Magic вземи от него половината и направи нов диск Е:. И проблемът ти е решен.

Редактирано от Engineer Rangelov (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.