Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LG LCD 47-55 inch-a избор помощ

Featured Replies

Търся си TV между 47 и 55 инча. Към него ще сръзвам цифров приемник , лаптоп ( когато гледам филм... да го пускам на ТВ-то ) , и съраунд система която да мога да я слувам и от лаптопа и от Тв-то (естествено по отделно :wors: ). Моля ви обяснете ми как да направя тоя номер и какви екстри трябва да има ТВ-то за да стане :) .

Благодаря предварително :)

Какъв видео и аудио изход има лаптопа ти?

Принципно почти всеки модел ще ти свърши работа.

За домашното кино търси модел с оптичен вход /ако компютъра има такъв изход/.

А точно LG ли държиш да е или....Защото не си се ориентирал към правилната марка. :shake_puter:

Иначе вече принципно всички модели предлагат най разпространените входове и изходи, но всичко опира както е казал колегата при мен с какви изходи ти е лаптопа.

• Автор

Харесват ми Лг-тата :halloween7: според мен са добри и за това съм се ориантирал към ЛГ но ако има нещо по-добро ще се радвам ако ми предложите.

Схемата която искам да направя е:

Като гледам телевизия от цифровия приемник да излиза звук от колоните ( Jamo/ които още не съм купил ...http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=149169&st=0&p=1629735&#entry1629735 ) , ако гледам филм на ТВ-то през лаптопа пак да излиза звук от колоните И когато слушам музика от лаптопа пак да излиза звук от колоните :biggrin: с две думи винаги да излиза звука от колоните :gift:

Лаптопа е Asus отпред е само с 1 изход и 1 вход за аудиото и УСБ ///от дясно е с Е-сата , 1394 , DVI , изход за монитор , лан , и модем , УСБ ///от ляво е само СД :biggrin:

Като начало не виждам цифров изход за звук от лаптопа ти. Ще ти трябва външна звукова карта с оптичен изход.

За тези колони така или иначе ще ти трябва и многоканален ресийвър, който гледай да има 2 оптични входа. В единия слагаш звука от приемника, а в другия от лаптопа. От лаптопа с DVI-HDMI кабел картината в телевизора.

Кажи какви пари си заделил за телевизора. Вмомента най-доброто предложение за 55 инча е на Toshiba. Матрицата му е на LG, но като цяло е доста по-добър от техните модели. Голям проблем му е малкия ъгъл на виждане, но ако го гледаш фронтално бива.

При по-малките размери 50-52 има повече избор. Всичко зависи от парите.

• Автор

Заделил съм 2500-3000 лв. за всичко :yanim:

50-52 инчов ми е достатъчен а колкото до музиката :wors: трябва да е дискотека :yanim:

Ако ми предложите за тея пари някаква комбинация ТВ + L/R предни + буфер + център + L/R задни + усилвател ще съм ви много благодарен :rolleyes: и още една молба :clap: да мога да си ги закупя в Русе

Щом искаш звук тип "дискотека" тогава не гледай Jamo. За теб са моделите на Cerwin Vega:

http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA5518D18987F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA5518D18987F1A90A002481B479E9F2292D3F08A2404380DD075DB9908985)/.do?rf=y

Имат и подходящ център и задни към серията. С тези е хубаво, че на първо време може да минеш и субуфер за киното.

Те свирят точно като в дискотека - грешно отвсякъде, но вдигат гирурлтия до небето.

Най-евтиното в този размер, което да си заслужава е това:

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052725

Иначе може да погледнеш и 50 инча плазма:

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052294

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09053171

Не си уточнил колко пари си заделил и за ресийвъра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.