Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Sony Ericsson k750i

Featured Replies

Здравейте.Предварително се извинявам ако темата ми се повтаря!Значи проблема е с кирилизацията на телефона-нямам бг меню и не ми трябва,но поне ако можеше файловете да ми ги чете на кирилица щеше да е супер.Мятам си файлове с разширение .txt на кирилица в телефона и ми излизат некви като йероглифи нали се сещате.Интересно е обаче,че имената в тел.списък си ги показва с бг букви,а те ми бяха запаметени така в картата от предишния ми телефон,но е странно,че ми ги показва с бг букви при факта,че нямам български език в телефона.А също така съобщението "Системна грешка" ми излиза по този начин,а не на английски.Телефона ми няма бг меню,нито мога да пиша на бг сигурен съм,а пък ето,че все пак телефона ми "чете" бг букви.Не знам,но дано сте ме разбрали.Четох статийки на тази тема и видях,че чрез преинсталация или флашване и т.н. може да се настроиш тела на кирилица ама не знам точно как става и с кои програми,пък не искам да го нося на сервиз.Не държа толкова на бг меню,просто да ми "чете" файловете на бг.Това е.Надявам се сте ме разбрали какво искам и да ми покажете подробно как става!Още веднъж се извинявам ако има такава тема за k750 тук.

Редактирано от minchakis (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

"minchakis" и аз го имам този проблем...някой да помогне ?

• 10 месеца по-късно...

"moonclub" изтеглих програмката направих я за моя телефон и сега не мога да разбера как се работи с нея ??? какво точно трябва да направя за да ми чете документите,които са на кирилица...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.