Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Samsung T200

Featured Replies

Здравейте,проблема е следния.

Монитора се беше развалил и го дадох на ремонт(от техномаркет е закупен) беше още в гаранция.Вчера си взех монитора и на прав поглед си работи, но ОС не може да "види" какъв модел е монитора и ми изписва PlugNPlay.Сложих му драйвери за монитора сега ми изписва точноя модел, но максималната резолюцията която ми дава като опция е 1280х1024. Като му дам опцията да показва и не съвместимите режими се появава и 1920х1080.Аз реших да пусна монитора на тази резолюция(и той тръгна), но ми изписа, че това не е нормалната резолюция, но може да работи на тази резолюция.Според вас това на какво се дължи как е възможно да ми дава като опция 1920х1080 т.е. отношение 16:9 като той подържа макс 1680х1050 т.е. 16:10. Вчера повторно ходих до техномаркет-а с монитора там ми го пуснаха на 1680х1050, но като втори монитор т.е. просто бутнаха някакъв кабел от друг комп към който е вързан монитор който си работи на същата резолюция. Възможно ли е да се дължи на некачествен ремонт или аз да не мога да направя настройките.

все пак това е самсунг

отивай и си взимай парите и си вземи нещо от друга марка 

• Автор

все пак това е самсунг

отивай и си взимай парите и си вземи нещо от друга марка

Благорая ти. Много ми помогна добре, че има хора като теб, че иначе какво ще правим.

С този коментар не ми помагаш. Според тях монитора работи, така че ми дай друг съвет или просто замълчи.

Редактирано от alberto (преглед на промените)

Оптималната резолюция за този модел е точно 1680х1050, но ти нищо не каза на каква резолюция си го ползвал преди повредата и през кой вход го включваш, понеже монитора има D-Sub, DVI и HDMI. Докато този монитор е бил на ремонт случайно да си бил с друг монитор и да си инсталирал тогава драйвер за видеокартата? Ако е така изтрий драйверите, почисти под safe mode с Driver cleaner/sweeper и инсталирай нови драйвери. Казваш, че в магазина са го пускали и е работил - значи монитора е наред.

• Автор

Оптималната резолюция за този модел е точно 1680х1050, но ти нищо не каза на каква резолюция си го ползвал преди повредата и през кой вход го включваш, понеже монитора има D-Sub, DVI и HDMI. Докато този монитор е бил на ремонт случайно да си бил с друг монитор и да си инсталирал тогава драйвер за видеокартата? Ако е така изтрий драйверите, почисти под safe mode с Driver cleaner/sweeper и инсталирай нови драйвери. Казваш, че в магазина са го пускали и е работил - значи монитора е наред.

Да знам, че оптималната е тази аз на тази резолюция съм го ползвал преди повредата през DVI. Не само изтрих драйвери ами инсталирах на ново ОС. В магазина го пуснаха на тази резолюция защото ОС "вижда" друг монитор т.е. към него е свързан някакъв монитор и просто VGA кабела е разклонен. Така, че ми предложете нещо друго. На какво може да се дължи.

В магазина през D-Sub ли го пуснаха на 1680х1050? А през DVI не ще? А през HDMI? Дай малко по-подробно де, няма да ти вадим думите с ченгел.

• Автор

В магазина през D-Sub ли го пуснаха на 1680х1050? А през DVI не ще? А през HDMI? Дай малко по-подробно де, няма да ти вадим думите с ченгел.

Прав си извинявай.

В магазина го пуснаха през D-Sub.Този монитор има само DVI и D-Sub но нали ти казах, че го вързаха са кабел който има няколко разклонения и аз мисля, че затова тръгна защото просто първия монитор във веригата има тази резолюция.Вкъщи пробвах и с D-sub и с DVI същото(не работи) с разликата, че когато е през DVI ми дава опцията да го пусна 1960x1080 a през D-sub само до 1280х1024. Погледнах в гаранционата карта и там пише че е сменено "mainboard" със сериен номер 1079L.Като искам да инсталирам драйвери с този монитор ми дава грешка при инсталцията на драйвера за видеото, но ако сложа друг монитор всичко е ок.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.