Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за лаптоп

Featured Replies

Вапроса ми е следния

Вчера ходих да гледам лаптопи и си харесах едно Леново

- DISPLAY 15.6" (40 CM ) 1366x768 HD LED GLARE

- CPU INTEL CORE 2 DUO T6600 2.20GHz

- RAM 3 GB DDR3

- HDD 320 GB SATA

- DVD RW DUAL LAYER

- VIDEO NVIDIA GF G210M 512MB

- WLAN 802.11 A/B/G/N, BLUETOOTH

- HDMI OUT, 3xUSB, VGA

- WEBCAM, CARDREADER

- 6 КЛЕТЪЧНА БАТЕРИЯ

- ТЕГЛО 2.75 KG

Позаинтересувах се в интернет и на доста места пишеше следното за лаптопа

RAM 3Gb DDR3 1066mhz (Работи на 800)

И това доста ме обърка и не ми говори нищо, а иначе лаптопа ще се ползва предимно за музика филми интернет и от време на време някоя игричка

Имам и лимит до 1100 лева :)

и като цяло кажете заслужава ли си този лаптоп

По мое мнение не е зле, но може да избереш нещо с по-добър процесор и повече хард. Защото тези T6600 са на всеки втори лаптоп и не съм чувал добри неща за тях.

Все пак не искам мнението ми да повлияе на решението ти, просто казвам какво мисля.

Редактирано от schizophrenic (преглед на промените)

Лаптопчето не е зле, но не съм чувал много хубави неща за мобилните карти на Nvidia...

И още нещо-Играенето на игри на лаптоп не е добро...От една страна греят много, от друга страна никой лаптоп не може да подкара най-новите игри добре...Просто не са толкова мощни, колкото настолните компютри...

Това си е обаче лично мое мнение, ти си решаваш :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Да без да искам я публикувах 2 пъти нов съм и се извинявам :)

А какво може да ми кажете за АМД процесорите които се слагат на лаптопите по точно за AMD TURION II DUAL CORE M500 2.20GHz как са като качество :wors:

Да без да искам я публикувах 2 пъти нов съм и се извинявам :cool:

А какво може да ми кажете за АМД процесорите които се слагат на лаптопите по точно за AMD TURION II DUAL CORE M500 2.20GHz как са като качество :)

Ами като цяло според мен АМД не са добри за лаптопи... Те без това си греят повечко, а както знаем за един лаптоп темперетурата е винаги проблемна ;)

Това си е мое мнение :P

• Автор

Ясно значи ще се насоча към интелски процесор :)

А до лаптопа който съм посочил кажете мнението си или ме посъветвайте за някоя друга оферта до 1100 лева :)

Любопитно ми е Дали лаптоп с Рам Памет 3Gb DDR3 на 1066 mhz има начин да работи на пълните си 1066 mhz при процесор с FSB 800 mhz ( INTEL CORE 2 DUO T6600 2.20GHz ) ??? Любопитно ми е защото съм се насочил към подобен лаптоп, а и все по често срещам подобни конфигурации

http://iskampc.com/acer-aspire-as-5738zg-444g50mn-laptop.html И не се лъжи, че има разлика между този Dual Core и Core 2 Duo, освен обема на кеша, ама той в твоя случай не е важен. Даже ще ти останат пари за едно кафе. :rolleyes:

А относно RAМ-а просто не обръщай внимание на това, че е 1066. Тук е важен обема, не скоростта.

• Автор

Ясно Мерси за информацията :rolleyes: значи просто слагат тази ДДР3 памет явно за да вдигнат цената на продукта след като неможе да се поддържа скороста и :Х

А какво мислите за АМД процесорите ??? интересувам се за този модел AMD TURION II DUAL CORE M500 2.20GHz Всички ли греят така както казват или просто всичко е вапрос на късмет и поддръжка от страна на собственика ??? :whist:

Редактирано от Orlinzer (преглед на промените)

http://iskampc.com/acer-aspire-as-5738zg-444g50mn-laptop.html И не се лъжи, че има разлика между този Dual Core и Core 2 Duo, освен обема на кеша, ама той в твоя случай не е важен. Даже ще ти останат пари за едно кафе. :)

А относно RAМ-а просто не обръщай внимание на това, че е 1066. Тук е важен обема, не скоростта.

По-добър за тези пари няма да намериш! Послушай Lyudmil !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.