Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересен проблем с флашка.

Featured Replies

Значи, имам флашка със странен проблем.

Като я вкарам на моя компютър, флашката не работи. А, когато вкарам флашката в друг компютър тя си работи. А когато вкарам друга флашка в моя компютър, тя си работи.

От какво може да е?

Флашката е: Transcend JF V30/4GB.

Уж свалих драйвъри за флашката, но не помогна.

Пробвай я на друг USB порт (може би на тези отзад на компа).

• Автор

Пробвай я на друг USB порт (може би на тези отзад на компа).

Пробвах на предните два, на задните два - не става.

Mites, ще пробвам да я форматирам на друг компютър, благодаря.

формартираи я и си готов

много ги разбираш , браво

проблема наистина е много интересен а още по интересно обяснен

сега ще почнат едни въпроси и куп спам

не можа ли да обясниш виждаш ли я в диск менажера издава ли звук като всяко ново усб и т.н

ос

• Автор

Не, не я виждам абсолютно никъде. Разбирам да ми я показва като съм я вкарал, но да нямам достъп, но уви. Не ми я показва като вкарана дори. На уиндоус 7 съм. Пробвах на друг компютър с уиндоус 7, върви си.

usbdeview.gif

USBDeview - с това тулче можеш да видиш флашките, които са свързани в момента или са били използвани на твоя компютър. Можеш да пробваш да откриеш проблемната флашка и да я изтриеш докато не е закачена за компютъра, след което да я вкараш пак, м/би този път няма да имаш проблем.

Моя съвет е: Преинсталирай си компютъра и ако има пак проблем значи портовете са папсали.

• Автор

Моя съвет е: Преинсталирай си компютъра и ако има пак проблем значи портовете са папсали.

Е как портовете ще са папсали, след като друга флашка прикачена към компютъра работи без проблем.

П.С: Джаги, v2.0, благодаря.

Едит: Открих къде е проблема. Дисeйбълнал съм USB Mass Device Storage Device, това е била причината да не ми я показва все едно не съм я вкарал.

Благодаря все пак на всички за помощта.

Редактирано от schizophrenic (преглед на промените)

• Автор

Argh, извинете, но това не беше решението на проблема ми. Значи използвах тази програма, показва ми я вкарана флашката, но не ми я показва в My Computer.

Изтрий драйверите за флашката, за да я разпознае наново. Освен това би трябвало да я виждаш в Disk Management - десен бутон на My Computer -> Manage -> Disk Management и щом тъй или иначе ще я форматираш, пробвай да е форматираш през Disk Management

Редактирано от djagi (преглед на промените)

• Автор

Ами, щом я виждам в програмата, която си дал, ще я виждам и в Disk Management.

Както каза - изкарах флашката, изтрих лога от програмата, вкарах я на ново и я разпозна, показа я на ново в програма, но уви, няма я в My Computer и все още не мога да отворя файловете. В посочената програма има опция "Open Drive", която се предполага, че трябва да отвори файловете на флашката, но дори и тя не работи.

Редактирано от schizophrenic (преглед на промените)

при мен проблема е малко по-различен.

Вижда се навсякъде, обаче не е с името, което е кръстена - просто пише сменяем диск, и при отварянето - ми извежда съобщение, че дискът не е форматиран и т.н. На задните юесбита - изобщо не се отчита от компютъра-ни звук, ни мигане.

Там е работата, че има информация, която не искам да зачезне.

беше й се случвало нещо подобно преди, но тогава нито се виждаше, нито се чуваше. Просто в един светъл ден реши да се покаже.

Но сега - неще.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.