Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем инсталирах някаква версия на windows

Featured Replies

след това си намерих хубавия ми windows ама като тръгнах да си намирам боот менюто нестана пробвах сяко копче по клавиятурата и не стана сега с този windows с който съм почти никоя програма не ми тръгва и тем подобни моляви се помогнете

Ами освен да дойда да ти оправя компютъра друго не се сещам.Пробвай да си зададеш по-смислено въпроса и може и да ти отговори някои.

• Автор

просто сложих някакъв windolws от който само 3-4 програми ми работят и то не както трябва. Тръгнах да го преинсталирам и немога да си намеря боот менюто. Пробвах сяко копче по клавиятурата и не оспях да го отворя за да си бутна през сд -то ;) така че ако може някой дам и каже какво да направя мн щее съм му благодарен

а как аджеба си инсталирал този с който си сега? о.0

• Автор

еми по начина по който се инсталира боот менюто ми беше на ф10 сега не е там :С

я влез в BIOS и си го нагласи от там

• Автор

как да вляза като нито едно от копчетата не ми го отваря нито биоса нито боот менюто

как да вляза като нито едно от копчетата не ми го отваря нито биоса нито боот менюто

Еми опитай с рестартиране на Биоса.

• Автор

За да бъда по конкретен инсталирах тази windows http://... но без да исках дадох рапир а не преинсталиране. И сега немога да си вляза в биоса за да си направя да ми се бутва през сд-то.Нито едно копче от клавиятурата ми не влиза в биос менюто. Моляви се помогнете от цели 2 дена се мъча и нестава и не става.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

не ти разпознава USB клавиатурата, използвай обикновенна...

БИОС-А се рестартира като махнеш батерийката му от дънната платка за 5-10 мин. :cool: Ако не ти разпознава клавиатурата си вземи с накрайник PC/2. :blink: Но не мисля, че това е проблем и аз съм с USB клавиатура и нямам проблеми. Също така прави си темите по-ясни. :blink:

Ако не я разпознава то тогава няма да се стартира!

Пробвай една универсална комбинация - след като го включиш,преди да светне екрана,натискай един след друг без прекъсване клавишите F2 и DEL докато изписука говорителя и излезе Биоса на екрана.По всяка вероятност значението на клавишите може да ти се е променило или да не ти разпознава клавиатурата.

• Автор

Нито една комбинация не стана изкарах си батерията и си искарах джъмпера за биоса. и след това като го пуснах стана преинсталирах си Windowsa сичко е ОК вече. Благодаря ви мн на сички :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.