Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за League of Legends

Featured Replies

Здравейте! Отново се обръщам към форума, защото миналия път ми помогнаха много успешно ^^ И щре бъда много благодарен ако отново си разреша проблема... Та да си доидем на въпроса: Играя League Of Legends на лаптопа ми : Процесор: Intel Pentium ® Dual core T4400 @ 2,20 GHz 2,20GHz RAM: 3 GB Система: Windows 64bit - ов Та проблема ми е FPS на приятелите ми е 40 - 60 а мойто не мърда повече от 20 :Х Пробвах всичко което знам и нищо не се получава. Затова моля ако някой може да ми помогне нека да го направи...

• Отговори 54
  • Прегледи 25,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте!

Отново се обръщам към форума, защото миналия път ми помогнаха много успешно ^^ И щре бъда много благодарен ако отново си разреша проблема...

Та да си доидем на въпроса:

Играя League Of Legends на лаптопа ми :

Процесор: Intel Pentium ® Dual core T4400 @ 2,20 GHz 2,20GHz

RAM: 3 GB

Система: Windows 64bit - ов

Та проблема ми е FPS на приятелите ми е 40 - 60 а мойто не мърда повече от 20 :Х Пробвах всичко което знам и нищо не се получава. Затова моля ако някой може да ми помогне нека да го направи...

Гигантска грешка е да си с 64 битова операционна система с този процесор... И да иска, играта не може да произведе повече кадри в секунда.

Гигантска грешка е да си с 64 битова операционна система с този процесор... И да иска, играта не може да произведе повече кадри в секунда.

Добре какво ми препоръчвам да преинсталирам операционната система ли .... и ако да на каква битова ситема да сложа ...

Еми аз освен 64 и 32/86 битовите сисетеми не знам други :D. И аз не играя с повече от 20 fps както виждате характеристиките ми по-доло в подписа. На мен да кажем ми върви добре без да насича и т.н. Има ли някакъв начин и аз да го покача това fps? Да добавя не мога да играя по-ниска резолюция от 1024... т.е максимума :).

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

хора помогнете ми като инсталирам lol ми дава някаква грешка моля помогнете http://www.vbox7.com/play:0be9b12f51

Редактирано от Hristian Kalinov (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Еми аз освен 64 и 32/86 битовите сисетеми не знам други :D. И аз не играя с повече от 20 fps както виждате характеристиките ми по-доло в подписа. На мен да кажем ми върви добре без да насича и т.н. Има ли някакъв начин и аз да го покача това fps? Да добавя не мога да играя по-ниска резолюция от 1024... т.е максимума :).

Не съм много сигурен, но мисля че рам-та ти е малко. Играта гълта доста рам памет, затвори всички не нужни програми скайп включително, изключи "flash flash red when damaged" в "more options" менюто. Можеш да опиташ различни настройки в "video" менюто, лично при мен когато макснеш някои неща играта върви с по-високо фпс а когато намаля всичко, фпс-то пада. По време на игра ако минимизираш, никога не отваряй "pvp client" защото фпс-то ще се намали още повече.

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Здравейте пак съм аз. Случайно днес да имате проблем с ъпдейта на играта? Защото на мен ми стига до втората стъпка на 33% и ми показва това:

Публикувано изображение

Здравейте пак съм аз. Случайно днес да имате проблем с ъпдейта на играта? Защото на мен ми стига до втората стъпка на 33% и ми показва това:

Ако все още не можеш да я ъпдейтнеш, изтегли я от официалния сайт и я инсталирай наново.

Редактирано от heaT (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Знам, че темата е стара, но все пак, ако някои друг има проблем с updates и види тази тема е хубаво да намери някакво решение - как да решим проблема с update на играта

Редактирано от Windboy (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Добър ден. Имам един проблем .. като тръгне да ми зарежда за сървъра и ми забива компа? Аз си мисля че е зарад видео картата . комп-а ми е . 1 гб рам ддр 2 , видео - nvidia geforce 7300 le , Intel Celeron® D 3.33ghz

Video Card Recommended: GeForce 8800 or equivalent video card

Recommended: 3 GHz processor

Recommended: 1 GB RAM

Правилно си преценил, но и останалите компоненти са ти на границата. Просто се нуждаеш от пълна промяна...

демек няма да стане така ли ? д*ба толкова много ми се играеше точно тази игра.. принципно не сам по игрите 1 път да реша да цъкам нещо и до да не стане... пффф :@ няма ли някакъв начин да я подкарам на смотания комп?

Редактирано от Kissko (преглед на промените)

здравейте моля ви помогнете ми да си оправя шибаната игра :Д до преди 2-3 дена я играех,днеска се преинсталирах компа и сега не иска да тръгне моля помогнете ще съм ви много благодарен.

здравейте моля ви помогнете ми да си оправя шибаната игра :Д до преди 2-3 дена я играех,днеска се преинсталирах компа и сега не иска да тръгне моля помогнете ще съм ви много благодарен.

Тук напиши каква ти е конфигурацията, каква ОС си инсталирал, какви драйвъри си качил, вкл. DirectX, каква грешка или проблем срещаш...

инсталирал съм windows xp professional service pack 3 .... на компа параметрите са видео карта Nvidia8400,генуине интел®CPU 1.80ГХц 2гб рам исналирал съм dirext x 9 версия, до преди 2-3 дена преди да си преинсталирам пц-то всичко беше наред и си играех играта,преинсталирах го и не мога да я пусна дава ми тази грешка все едно нямам системните изисквания за играта но как като до преди 2-3 дена я играех .....post-327004-0-68009300-1342630643_thumb.

post-327004-0-35766200-1342630632_thumb.

Редактирано от boris1936 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Според мен проблемът е, че не може да намери lol.launcher.exe

Пробвай да я деинсталираш и наново я инсталирай,като гледам windows-а ти предлага същото решение. :)

• 4 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
Хора pls кажете как да си направя legue of legends да не ми забива като по4на битка? :help wanted3:

Като цяло играта изобщо не е тежка. Аз на предишното ми PC (core 2 duo 1.6Ghz, 2GB Ram и 256MB видео) нямах абсолютно никакви проблеми и дори я играех на почти максимални настройки.

Постни скрийн със спецификациите на компютъра, но според мен щом ти забива само при битките пробвай да намалиш видео настройките на минимум. Това може и да ти помогне.

Да , по - добре си намали всички настройки , да ще имаш '' по - гадна графика '' , но ще можеш да си играеш в битките . А да промени настройки за FPS-то , направи го на 80 FPS . Ако има някакви въпроси относно как да играете ( смисъл как се играе Top / Solo Top / Mid / Bot и Jungle , buildove ( какви Items да взимаш ) , counter picks ( на определен герой , кой му е противоположен ) .

• 7 месеца по-късно...

Ако има някакви въпроси относно как да играете ( смисъл как се играе Top / Solo Top / Mid / Bot и Jungle , buildove ( какви Items да взимаш ) , counter picks ( на определен герой , кой му е противоположен ) .

Бреййй много добри сме станали, че даже акъл ще ръсим.  За твоите скромни години на житейски опит и още по-малко на тази игра, кога станахме мини гайд-чета. Споко приятелче, има си уеб страници с доста по-добра информация за това което му трябва + видео материали.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, искам да попитам за този лаптоп дали е подходящ за LOL.Toshiba Satelit C660 

AMD Athlon 2 360dual core processer2.1ghz,250 HDD,3Gb RAM,Integrated/On-Board Graphics 1.7 Gb? Според мен трябва да стане за игра но все пак да чуя и вашето мнение.Благодаря предварително :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.