Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Модинг на windows xp 64 bit

Featured Replies

Качил съм си windows xp \64 bit\ и съм доста доволен от него.Искам обаче да сложа,темите на windows vista(под теми разбирам, десктопа,гаджетс, икони,лог он и лог оф екрана,звуци и т.н).Имам два три диска с "висти", но незнам дали ако сложа механично папките с темите от "вистата" на "екс пи"-то ще ги захапе.Пробвах се да реша проблема с една програмка наречена icon packager(публикувана е днеска май тук в сайта),но като цяло не съм доволен от нея(сменя частично иконите, бави, и най-хубавите скинове са платени).Някой занимавал ли се е преди мен с този модинг въпрос?Дайте съвет?

Да ти кажа не ти препоръчвам да правиш такива модификации. Ползата от тях според мен е само съсипване на ОС (особено xp64bit). Все пак ако твърдо си решил да модифицираш, мисля че има някои 64bit съвместими трансформиращи пакети (7 Transformation Pack например, даже не съм сигурен). Нека все пак още някой сподели мнение по този въпрос, но аз съм малко против за подобен тип модификации.

window blinds

темите в deviant art - наистина голямо разнообразие

и големите бъгни - inspirat pack-овете и style xp

и всъщност като искаш да гледаш виста си сложи виста - иначе ще е бавно, ще има проблеми, вируси и т.н.

window blinds

и всъщност като искаш да гледаш виста си сложи виста - иначе ще е бавно, ще има проблеми, вируси и т.н.

Ем то и с виста ще е така :biggrin:

Ем то и с виста ще е така :biggrin:

Още един разбирач за Виста!

Към Автора на темата : Сложи си 64бит Виста СП2, това е най-добрият и доста по бърз Уин в момента. Все пак се съобразявай с хардуера с който разполагаш!

• Автор

За мене "вистата" не е ОС,а провал.То за всеки това е разбираемо,всички чакат готин пак на 7-цата.Колкото до съсипването на ОС при мене не е проблем,ще го инсталирам пак наново ако нещо се "строши" при сегашните ми експерименти.Сега се сещам имам един "екс пи" теглен от арената(windos xp last май беше), той беше с скина на вистата и наистина едвам вървеше.От там ще взема скиновете и темите и ги слагам , да видиме какво ще стане?

P.s IZEN аз съм с windows xp 64 sp2 в момента,това което казваш найстина е така.Изискванията му за хардуера май са относно процесора само?

Редактирано от DER SCHLAUCH (преглед на промените)

Преди години, когато бях на XP ползвах Vista Inspirat :mad: Обаче не знам дали бачка на x64. А защо си сложил XP x64, само ти си знаеш.

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm

Редактирано от penmark (преглед на промените)

• Автор

Преди години, когато бях на XP ползвах Vista Inspirat :cool: Обаче не знам дали бачка на x64. А защо си сложил XP x64, само ти си знаеш.

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm

Я си напиши конфигурацията, да видим защо толкова нещеш да го махаш тва XP. :rolleyes: И другите операционни имат x64 и разпознават повече от 4GB рам. :whist:

и кво като има 8

от всички лоши МС ОС ...... дори и Mistake Edition може би е по-добър избор от хр 64

Абе не знам какво да ти кажа, хубаво, че имащ 8 гиги, но защо си избрал най-слабият от трите 64битови Уина нямам обяснение :cool:

Редактирано от izen (преглед на промените)

window blinds

ще го обясня подробно

window blinds - разноообразието в wincustomize.com е огромно....ще се удавиш

deviant art - ще се наложи да минеш през uxtheme пачване, но отново - доста голям избор

inspirat pack-овете и style xp: мързелива работа, водеща до скапване на всичко

останалото написано в темата няма да го коментирам...то си личи от изказванията

в заключение: сядаш си на четирибуквието, ползваш Gошо, четеш, експериментираш, и т.н.

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

ще го обясня подробно

window blinds - разноообразието в wincustomize.com е огромно....ще се удавиш

deviant art - ще се наложи да минеш през uxtheme пачване, но отново - доста голям избор

inspirat pack-овете и style xp: мързелива работа, водеща до скапване на всичко

останалото написано в темата няма да го коментирам...то си личи от изказванията

в заключение: сядаш си на четирибуквието, ползваш Gошо, четеш, експериментираш, и т.н.

Явно найстина не можеме да се разбереме, кои какво иска да направи и по какъв начин.Единственият човек които мисли реално по темата беше mega_mouse .Дайте да закриеме темата. :blink:

P.S от wincustomize.com нищо не става,толкова голяма бъгня няма,те там темите са по грозни от дифоулт темата ми в момента, а хубавите са платени.За inspirat pack не знам дали си видял, ПИШЕ ГО С ГОЛЕМИ БУКВИ ,че не става за 64 битовата версия(не знам дали си забелязал ,но всяка уважаваща себе си програма има версия за 64 битова ОС).

Единствено deviant art може да пасне на 64 битовото ЕКС ПИ.С пачването на uxtheme ще станат работите мисля.

В заключение:като си сядаш на четирибуквието,и ползваш Gошо, четеш, поне бъди точен кое става за 64 битовата версия разбирачо :blink:

Редактирано от DER SCHLAUCH (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.