Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с windows7 и 5.1 звук

Featured Replies

Имам следния проблем:

Току що си инсталиран Windows 7 Ultimate (32 битов) и немога да подкарам всички колони да свирят. Колоните са ми Logitech X-530 5.1 Значи от 6 колони се чуват само предна лява, предна дясна и буфера.

Ето настройките които съм направил на драйвера http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2742/139125858720594902991267891630jRWVo7EpTY6SwqXwN9Sn.JPG

Това тука мисля че е странно вижте какво ми изписва http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1520/143896847114359758821267892624mOEqpapVxM1tkMoCnWiF.JPG

Дъното ми е http://www.foxconnchannel.com/Product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000265

Звуковата карта е вградена Realtek ALC861 С тези драевери съм (пробвах и други версии) Realtek High-Definition Audio Driver for Vista-7 2.43 (Направих един тест смених харда с друг където имам инсталиран windows XP и колоните звучат прекрасно всички в 6 канален режим. Не съм объркал кабели цял ден се мъча с тези колони на 7-цата....)

Ако на някой му хрумнат каквито и да са идеи моля споделете.

Благодаря предварително.

Искаш да кажеш , че с единия хард не работят , а с другия работят? .Колко кабелчета отиват от колонките към компютъра , защото си мисля ,че не си ги свързал правилно.

Здравей,

ако пуснеш оригинално CD или DVD, съм убеден , че всичките колони ще звучат.

Пробвай –Speaker properties, там търси - Speaker Fill и сложи отметка.

Ако пак не става, деинсталирай драйвера и остави този, който Windows инсталира.

• Автор

Искаш да кажеш , че с единия хард не работят , а с другия работят? .Колко кабелчета отиват от колонките към компютъра , защото си мисля ,че не си ги свързал правилно.

Колоните съм сифурен че правилно са вързани. И все пак 3 са кабелите и са по цветове. Отговарят на звуковата карта цветовете. Не съм ги размествал е разместих ги да пробвам за промяна все пак но няма.

Здравей,

ако пуснеш оригинално CD или DVD, съм убеден , че всичките колони ще звучат.

Пробвай –Speaker properties, там търси - Speaker Fill и сложи отметка.

Ако пак не става, деинсталирай драйвера и остави този, който Windows инсталира.

Сложена е отметката на - Speaker Fill пробвах и други драйвери поне 10тина пъти сменях драйверите.

Идеята ми е следната, остави драйвера, който Windows слага ( не слагай външни ), и тогава - Speaker Fill.

Поне при мен така стана, с тази разлика, че саунда ми е SoundMax :dancing18:

Редактирано от megadeth (преглед на промените)

И при мене е така.Единствео с Kmplayer става от настроикити ,обработка на аудио,дискретизация/изход. :ph34r:

• Автор

И при мене е така.Единствео с Kmplayer става от настроикити ,обработка на аудио,дискретизация/изход. :ohmy:

Пробвах го това пак не става.

В една друга тема ми писаха следното:

Проблмът е от чипа на дъното. Аз имам същият проблем с P5K на Asus под windows7 64-bit Ultimate. Из нета е изписано доста има някои друг plug-in зада подкараш на някои player било windowsmedia или bsplayer. Проблемът е от 1 година можеби точно за този чип ALC861.

Според вас така ли е наистина???

И някой може ли да ми даде такива plug-in за който и да е плеър или поне линк аз ще ги изтегля?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.