Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете дъно до 120лв с вградено видео

Featured Replies

Здравейте , дойде време да обновявам компа и започвам от дъното . Предложете някакво дъно до 120 лева с възможност да е с вградено видео ако може по - добро от мойто сегашното ( ати радеон 9550) паметта да е ддр2 и да е сокет 775 , че съм с пентиум 4 :cool: . А да и да има опции за овърклок , защото със сегашното ми асрок 775дуал 880про нямам много опции за клок

http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=14891 - 88лв

http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=14892 - 93 лв

http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=13215 - 89лв

http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=1728 - 80лв

това горе долу ми се струва добро за тези цени . Искам да бъде с вградено видео , защото нямам пари за нова видео карта и ново дъно , та след време да сложа една

Благодаря ви :speak:

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

Ако не държиш да е ново може да си вземеш много по добро дъно в комплект с видеокарта за тези пари :ph34r:

• Автор

може и на старо ама предпочитам да е ново , защото ще клоквам :ph34r: . А спрямо видео картата тя ще бъде по нататък решил съм да отделя пари 120 само за дъно , а видеото след време да бъде 4850 :) затова искам да бъде с вградено видео :) .

....

това горе долу ми се струва добро за тези цени . Искам да бъде с вградено видео , защото нямам пари за нова видео карта и ново дъно , та след време да сложа една

Хвърляш пари на вятъра. Хем ги нямаш хем... Събери си достатъчно за ново дъно, проц и памет като за пред хората и си вземи нещо свястно. Не съм беден за да купувам евтино. Някой го беше казал преди много време. И си подбрал сите залежали буклуци. По-добре потърси нещо втора употреба ? И все пак, не падай по-ниско от следното, ако все пак си си наумил да пръскаш парите си - цък sad.gif

• Автор

Хвърляш пари на вятъра. Хем ги нямаш хем... Събери си достатъчно за ново дъно, проц и памет като за пред хората и си вземи нещо свястно. Не съм беден за да купувам евтино. Някой го беше казал преди много време. И си подбрал сите залежали буклуци. По-добре потърси нещо втора употреба ? И все пак, не падай по-ниско от следното, ако все пак си си наумил да пръскаш парите си - цък sad.gif

Еми виж първо съм ученик и пари не ми падат от небето , второ по части ще го обновявам :) р но все пак мерси за предложеното дъно

Хвърляш пари на вятъра. Хем ги нямаш хем... Събери си достатъчно за ново дъно, проц и памет като за пред хората и си вземи нещо свястно. Не съм беден за да купувам евтино. Някой го беше казал преди много време. И си подбрал сите залежали буклуци. По-добре потърси нещо втора употреба ? И все пак, не падай по-ниско от следното, ако все пак си си наумил да пръскаш парите си - цък Публикувано изображение

Отново , само колко е прав!!!Друго , което си мисля , май видеокартата ти беше на PCI-E слот или се лъжа.Продай си процесора и дъното и събери всичките си спестявания и вземи дъно GIGABYTE MA770-UD3 http://sky.bg/Details.aspx?ID=12623 123лв и процесор AMD Athlon II X2 Dual Core 240 http://sky.bg/Details.aspx?ID=14049 .Така ще може да си използваш паметта и всички други части , но получаваш един добър процесор и добро дъно.Видеокартата ще можеш да е смениш след време!

• Автор

не видео картата ми е агп затова искам на първо време да е с вградено . Иначе дъното е супер аз старото ще го продавам и видеото ати радеон 9550 за 60 лв и двете . Не може ви да измислим нещо подобно дъно обаче с вградено видео .

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

Алтернативно евтино дъно с вградено видео, което на първо време ще ти върши добра работа (видеото имам предвид) е GB MA785GM-US2H

• Автор

Алтернативно евтино дъно с вградено видео, което на първо време ще ти върши добра работа (видеото имам предвид) е GB MA785GM-US2H

точно за това говорим ! Тъкмо старата рам ще ми стане само да продам старото дъно и процесора и го взимам с един амд проц :cool:

Еми виж първо съм ученик и пари не ми падат от небето , второ по части ще го обновявам :) р но все пак мерси за предложеното дъно

Виж сега! Това което искаш да направиш е пълна глупост sad.gif Щом си ученик бас държа, че джобни получаваш? Предлагам ти вместо по цял ден да се тъпчеш с боклуците предлагани по училищните лафки, да заделяш тези пари! Вярно може и да ти се сторят малко ама нали знаеш " Капка по капка-Вир става" Аз самия така направих. При положение, че скоро и 18 ще навършиш можеш да почнеш и работа почасово, като в МакДоналтс например!- преди или след даскало. И ти давам гаранция, че за 5-6 месеца толкова пари ще си сабрал, че ще можеш нещо сравнително добро да си земеш :wub:

Защото това което сега искаш да направиш просто... Зимаш дъно! Ок обаче! ДДР2-ка доста евтино в момента вървят и ДДР3 дъната. Процесора мислиш ли че тоя пентиум ще е вечен? Хубаво ще го смениш обаче какъв ще сложиш на замиращия Лга775? Тотално отписан сокет за мен! Дори вече има Core 2 Duo за Лга1156. Също така видеото. Сегашното ти е АГП неможе да го сложиш и затова дай вградено, което аз не бих предпочел ако се играят игрички ;) Дори и след време да сложиш друго може да не се харесат с вграденото и тогава... Ама какво стана. За останалото Рама не искам да говоря, но захранването това с което си в момента дали ще е добро да посрещне новото дъно макар и не толкова добро? Значи наистина чист съвет: Мани тия глупости да Ъпграйдваш ами по добре прежали ги тия 5-6 месеца и после се кефи на воля :gift:

Редактирано от radislav (преглед на промените)

• Автор

ами аз тия пари където ги събрах са от закуските ^^ не се тъпча и ги събрах . Обаче за работата ще е лятото , защото аз пътувам не съм от там където уча и е гадно :blink: иначе съм съгласен с теб ама ;/

ами аз тия пари където ги събрах са от закуските ^^ не се тъпча и ги събрах . Обаче за работата ще е лятото , защото аз пътувам не съм от там където уча и е гадно :) иначе съм съгласен с теб ама ;/

Аз съм същия като теб.Всичко се купува на части , сглобява се едно по едно.Особено с втория ми компютър , нещата седяха по същия начин.Този компютър работи нали , ще изкара още малко.Или другият вариант е да купуваш на части всичко лека по лека.Пести си парите , работи лятото и вземи нещо добро!Желая успех колега , ние ще помогнем с каквото можем при избора!

ами аз тия пари където ги събрах са от закуските ^^ не се тъпча и ги събрах . Обаче за работата ще е лятото , защото аз пътувам не съм от там където уча и е гадно :) иначе съм съгласен с теб ама ;/

И аз купувам на части, нищо че работя и взимам горе долу добра заплата.Парите все нестигат.Изчакай малко до месец ще нявлязат новите AMD дъна.890GX e с прилична вградена карта и ще подържа новите 6 ядрени процесори.USB 3 и SATA 3 и DDR3.Цената в чуждите сайтове е около 140$

• Автор

И аз купувам на части, нищо че работя и взимам горе долу добра заплата.Парите все нестигат.Изчакай малко до месец ще нявлязат новите AMD дъна.890GX e с прилична вградена карта и ще подържа новите 6 ядрени процесори.USB 3 и SATA 3 и DDR3.Цената в чуждите сайтове е около 140$

Добре :) мерси много брат.До колкото знам това дъно беше с ати радеон 4290 . Не на вредните закуски в училище

Аз съм същия като теб.Всичко се купува на части , сглобява се едно по едно.Особено с втория ми компютър , нещата седяха по същия начин.Този компютър работи нали , ще изкара още малко.Или другият вариант е да купуваш на части всичко лека по лека.Пести си парите , работи лятото и вземи нещо добро!Желая успех колега , ние ще помогнем с каквото можем при избора!

Мерсиии ! :wors: ще видя другия месец да почна някоя работа :wors: . Мислех и за изплащане ама няма смисал според мен де :)

Добре :rolleyes: мерси много брат.До колкото знам това дъно беше с ати радеон 4290 . Не на вредните закуски в училище

Мерсиии ! :speak: ще видя другия месец да почна някоя работа :wors: . Мислех и за изплащане ама няма смисал според мен де :)

Никакъв смисъл няма:

1-во Оскъпяват се компонентите така

2-ро Докато ги изплатиш компа вече ще е остарял и ще трябва пак да мислиш за нов ;)

Редактирано от radislav (преглед на промените)

• Автор

Никакъв смисъл няма:

1-во Оскъпяват се компонентите така

2-ро Докато ги изплатиш компа вече ще е остарял и ще трябва пак да мислиш за нов :speak:

дам :rolleyes: пък и ми трябват 21 години уж . По принцип зависи на какъв лизинг е обаче ако компа е 700 с изплащане ще стигне 820-840 може и повече :wors: .

Мерсиии ! :speak: ще видя другия месец да почна някоя работа :) . Мислех и за изплащане ама няма смисал според мен де :D

В случая и според мен няма смисъл. Ако дъното струва 100лв. да речем ти като го изплатиш ще ти излезе 120лв. По-добре си събери парите и тогава взимай. Виж ако ще взимаш части за 1000лв. тогава може и да има полза.

• Автор

В случая и според мен няма смисъл. Ако дъното струва 100лв. да речем ти като го изплатиш ще ти излезе 120лв. По-добре си събери парите и тогава взимай. Виж ако ще взимаш части за 1000лв. тогава може и да има полза.

днеска точно това учих . Ако човек ги има парите да взима наведнъж не на изплащане :whist: за сега съм с 90 лева чакам да събера още към 120-130 :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.