Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ровят се в скайпа ми

Featured Replies

Тъй като влизат в скайпа ми и четат хронологията ми, ако задам в настройки да не се записва хронологията ми, следващият път като влязат ще намерят ли нещо? И още нещо .. разбрах че за по-сигурно може да си изтрия хронологията от C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Skype , ноо не мога да намеря папката Application Data. Ако някой има представа моля да пише, защото ми писна да ми се ровят в хронологията :whist:

От твоя компютър ли се "ровят" ?

Иначе папката е скрита. Трябва да разрешиш показването на скрити файлове и папки от Folder Options. :whist:

Ако хронологията ти се гледа от твоя компютър с изтриването на тази папка ще успееш да се "избавиш" от проблема. :)

Тъй като влизат в скайпа ми и четат хронологията ми, ако задам в настройки да не се записва хронологията ми, следващият път като влязат ще намерят ли нещо? И още нещо .. разбрах че за по-сигурно може да си изтрия хронологията от C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Skype , ноо не мога да намеря папката Application Data. Ако някой има представа моля да пише, защото ми писна да ми се ровят в хронологията :whist:

Като си изтриеш хронологията нищо няма да постигнеш. Ако някой ти има паролата ще може да си чете без проблем. Не знам какво разбираш под ровене в скайп, но най-добрия начин за защита е да си смениш паролата. Като си изтриеш хронологията си я триеш само за себе си - този който ти има паролата и ти чете чата, при него се пази собствена хронология. Не съм добър по обясненията, но дано ти стане ясно. Ако не - питай пак...

П.П. Хронологията му/й няма как да се чете от неговия/нейния компютър.

Редактирано от achkar (преглед на промените)

Смени си паролата.

Папката си я има, но е скрита. Сложи целия адрес към нея "C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Skype" в адресната ти лента и дай Ентер, ще се отвори

От твоя компютър ли се "ровят" ?

Иначе папката е скрита. Трябва да разрешиш показването на скрити файлове и папки от Folder Options. :mad:

Ако хронологията ти се гледа от твоя компютър с изтриването на тази папка ще успееш да се "избавиш" от проблема. ;)

А ти къде мислиш че се пази хронологията , в сървара на skype ли ???

Естествено че от неговия компютар му я четат

А ти къде мислиш че се пази хронологията , в сървара на skype ли ???

Естествено че от неговия компютар му я четат

Както се каза по-горе, ако някой му има паролата, докато той чати хронологията се записва и на другия компютър от който се наблюдава.

Незнам дали ме разбра :mad:

може да е далеч различна причината ,която прави този проблем - например 1 малък троянец :mad:

може да е далеч различна причината ,която прави този проблем - например 1 малък троянец ;)

ДА, но тогава нито триене на хронология, нито сменяне на пароли ще помогне :mad:

Смени си паролата.

Папката си я има, но е скрита. Сложи целия адрес към нея "C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Skype" в адресната ти лента и дай Ентер, ще се отвори

или през Start - run - %appdata%

• Автор

Не е от моя компютър - това е на 100%. Паролата съм я сменяла много пъти и пак знаеха какво съм писала.

Значи имаш инсталиран шпионски софтуер на компа най-добрия вариянт е да преинсталираш!

Не е от моя компютър - това е на 100%. Паролата съм я сменяла много пъти и пак знаеха какво съм писала.

Би ли обяснила по-подробно как разбра, че ти четат хронологията и кой я чете?Първо си смени паролата на пощата с която си регистрила Скайп и после смени паролата на Скайп-а.

• Автор

Цитираха ми неща, които съм писала в скайп и това не е само с един абонат. Просто знам, че нещата са от скайп. А това за e-maila не съм се сещала - ще го направя. Благодаря за бързите реакции. :cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.