Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем при Canon Pixma IP1800

Featured Replies

Здравейте, Появи ми се много странен проблем с принтера!? Скоро си напълних черната глава с мастило и след 30-тина копия започна да ми разминава редовете и да печати накриво!!! Интересното е, че когато печатам текст - излизат почти идеално а, когато печатам таблица или голяма снимки - размазва страшно!? Изчетох всички налични материали в нета за настройване и прочие и единственото, което се доближава до моят проблем е, че главата след, като е напълнена не пасвала точно и затова прави така. Въпроса ми е - до настройка ли ми е проблема или заради пълненето на главата?

важно е колко пъти си я пълнил и с какво мастило :) аз си позволявам само 1 път да ги пълня и ги хвърлям после тези новите им модели са ужасно капризни:) моят е по-стар - pixma mp150

Редактирано от brigante (преглед на промените)

• Автор

Това е ясно, искам да ми кажеш това ли е причината да печати криво? Или причината е в някоя настройка? Хардуер или софтуер?

И на текст не криви изобщо? Можеш ли да качищ сканирана страничка с текст и с таблица да видим?

• Автор

В момента не мога да кача сканирано нищо тъй, като нямам скенер! Просто и текста леко го криви, но не се забелязва тъй, като е дребен. На Таблиците вече ясно си личи - излиза така, сякаш съм печатал две еднакви неща на един и същи лист но разместени. Някой ако има идея от какво може да е - да помогне. Ще сканирам скоро двете неща и ще ги кача в темата за да можете да добиете по ясна представа.

• 4 месеца по-късно...

Здравейте!

И аз водена от проблемите си с този принтер се регистрирах тук.

Първо искам да попитам Only_restructed как успя да излъжеш принтера с напълнената касета.

След като напълних моята, принтера продължава да ми изписва че няма мастило. Имало някакви чипове........

Днес след доста неуспешни опити да го пусна, стана ясно, че ще се купува нова касетка.

И каква изненада за 300 стр. мастило - 43лв, тоест 0.15лв на страница :huh: Да ме извиняват много, ама няма да ги дам.

Открих в един онлайн магазин заредена неоригинална глава за 24лв, но ме притеснява дали принтера ще проработи с нея?

Сега съм се разровила във форума, за лазерен принтер с не много скъпи консумативи.

• 7 месеца по-късно...

Искам да попитам как мога да си жклуча сервизен рейим принтера ми да работи само с една касета моля помогнете че ми трябва спешно!!!!!!

Искам да попитам как мога да си жклуча сервизен рейим принтера ми да работи само с една касета моля помогнете че ми трябва спешно!!!!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=161743

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.