Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв е проблема ?

Featured Replies

Здравейте, имах проблем с един компютър, опитах да преинсталирам уиндоус, тъй като въобще не искаше да зареди..

Със зареждането на компютъра, въобще не достига до зареждане на уиндоус, директно отива на екрана с режимите (Safe modе.. т.н.) Но не дава възможност да се отиде на сейф мод, Стои си маркирано на start windows normally, но не зарежда нищо и има 30 секунди, в които дефакто нищо не можеш да направиш, изтичат - компа се ресва и пак същата история..

Малко трудно подкарах преинсталацията (тоест само веднъж успя да зареди диска), изкара си синия екран, избрах Нова исталация на ОС и в следващия момент ми показва следния екран bfi1268409934m.png.

Друго, което забелязах е, че при зареждане отначало пише "HDD S.M.A.R.T. capability ……. Disabled ". Та аз поне си мисля, че явно има проблем с харда, или с драйвъри ли... начинаещ съм и ще съм благодарен за съвети как да се оправи това или работата си е за техник (То мацката там ще си го носи, но на мен ми е любопитно и затова питам).

Компютъра настолен или лаптоп е?

• Автор

Компютъра настолен или лаптоп е?

Настолен.

В биос има опция за задаване режима на твърдия диск. В момента би трябвало да е на AHCI. Слагаш го на IDE и ще се види. Без да знам точният модел на дъното не мога да ти кажа къде точно да търсиш.

А СМАРТ няма отношение към това. Има грижата ако открие проблем с твърдият диск да ти го изпише когато пуснеш компютъра.

• 2 седмици по-късно...

Я сподели малко каква е конфигурацията като цяло, защото ми "мирише" на САТА диск в комбинация с 'ВИА' чипсет. тоест САТА драйвери за харда, слагат се с дискета (адски тъпо, ама това е :wors: ).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.