Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Nokia 6233

Featured Replies

Здравейте...2 дена след като си намокрих нокиата .... като сложа батерията и тръгва сам телефона , но след като се вккючи почва да се включва и изключва сам .. някой път работи за около 20-30 мин и пак така почва .. иначе говорих музика слушах , гледах клипове и т.н. работи сичко , но този проблем с бутна за пауъра ..

Ако имаш гаранция давай го да го оправят

Ако е намокрен директно ти взимат гаранцията! Единствено застраховката те спасява...

Кофтито е че платката има специално покритие което корозира при намокряне и телефона заминава sad.gif

(въпреки че телефона на баща ми работи вече няколко месеца след като се потъркаля в пералнята, друг въпрос е че не работят някои копчета)

Аз имам нокиа 6233. Имах същия проблем с намокрянето. Само, че цифрите отказваха. Оправи се като ги натискам постоянно :).

Остави го за една седмица разглобен някъде и после виж дали ще тръгне, при мен така се получава. :)

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

Остави го за една седмица разглобен някъде и после виж дали ще тръгне, при мен така се получава. :huh:

Разглобен и почистване със спирт. Основно.. :wors:

За да не правя нова тема ще питам тук:

Паметта в телефона ми се пълни без да слагам нищо. Ако има значение с оригиналната палитра съм на нокиа, а картата с памет е 2 ГБ.

За да не правя нова тема ще питам тук:

Паметта в телефона ми се пълни без да слагам нищо. Ако има значение с оригиналната палитра съм на нокиа, а картата с памет е 2 ГБ.

За паметта на телефона ли става на въпрос или за карта памет?

Така до вчера имах около 356 кб, а сега са само 1,5 кб :huh: . Ако някой знае да каже какъв е проблема :( .

Редактирано от 1ViPeR1 (преглед на промените)

Така до вчера имах около 356 кб, а сега са само 1,5 кб :) . Ако някой знае да каже какъв е проблема :) .

Инсталирал ли си нещо? 356кб е доста малко. С колко вградена памет идва? Съветвам те когато инсталираш нещо различно от теми да го слагаш на картата памет занапред. Иначе един формат на телефона ще свърши работа но трябва да инсталираш всичко наново. Ей тва е кода : *#7370# Първо извади картата. Най-добре ще се получи ако направиш формат и на карта памет (като преди това си направиш backup или си копираш нещатата които ти трябват като снимки и др.) И занапред да инсталираш в "карта памет"

Ами аз в паметта на телефона нямам нищо освен оригиналната палитра и Nokia tone. Иначе е с 6 мб. вградена памет.

П.П. Как да направя формата на телефона :) ?

Място ми заема галерията 5.3 мб. Проблема е, че в нея няма нищо освен палитрата и тона на нокиа.

• 1 месец по-късно...

Място ми заема галерията 5.3 мб. Проблема е, че в нея няма нищо освен палитрата и тона на нокиа.

Погледни приети файлове дали няма на в телефона. Като снимки например.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.