Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос за Apple Iphone Replica

Featured Replies

може ли някой да ми каже какви са разликите между функциите на репликите и оригиналния Apple Iphone защото ще си купувам но се чудя ако не са много различни защо да давам 1000 лева за оригинален като мога да дам 200 за реплика

Зависи за какво ти трябва.

Кой функции те интересуват !!!

Има предимства и недостатъци

недостатъци те са че са скъпи и повечето са ФЗ

а ментетата са евтини , никаква работа не вършат освен за разговори едва ли имат 3G но пък са с две сим карти

решаваи сам

аз лично ще предпочета втора ръка iphone 2G пред ново менте на същата цена

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Ми има разлики, но са минимални инъче всички програми и приложение тръгват на фалшификата и не се различава на външен вид то оригинала-повечето екстри ги има и там разгледай тук

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Ми има разлики, но са минимални инъче всички програми и приложение тръгват на фалшификата и не се различава на външен вид то оригинала-повечето екстри ги има и там разгледай тук

Я пусни линк към тоя фалшификат със минималните разлики !!!

Или по добре не пиши глупости линка от поста ти е само за оригинални овен ако за теб са фалшификати

може ли някой да ми каже какви са разликите между функциите на репликите и оригиналния Apple Iphone защото ще си купувам но се чудя ако не са много различни защо да давам 1000 лева за оригинален като мога да дам 200 за реплика

Ако разликите бяха минимални, Стив Джобс щеше да е фалирал много, много отдавна, вЕрвай ми.

Аз лично няма да ти изреждам какви са разликите, защото ти можеш да си ги видиш сам, но с две думи накратко репликата е един съвсем елементарен мобилен телефон, с формата на айфон и с емблемата му. А по тази логика мога да попитам защо ще даваш цели 200 лева за най-елементарна пръчка, като можеш да си вземеш и за 50?!?!

Ако разликите бяха минимални, Стив Джобс щеше да е фалирал много, много отдавна, вЕрвай ми.

Аз лично няма да ти изреждам какви са разликите, защото ти можеш да си ги видиш сам, но с две думи накратко репликата е един съвсем елементарен мобилен телефон, с формата на айфон и с емблемата му. А по тази логика мога да попитам защо ще даваш цели 200 лева за най-елементарна пръчка, като можеш да си вземеш и за 50?!?!

Аз до сега не съм видял реплика с емблема на iphone ! На повечето пише Phone 16Gb което е лъжа защото не е толкова а зависи от паметта на картата която ще им сложиш.

Аз до сега не съм видял реплика с емблема на iphone ! На повечето пише Phone 16Gb което е лъжа защото не е толкова а зависи от паметта на картата която ще им сложиш.

Аз пък онзи ден си играх с един боклук с логото на ейпъл и не знам защо реших, че може би всички имат. Явно се лъжа, за което се извинявам.

А относно картата си прав, да.

• Автор

ок мерси.значи по-добре да си дам 1000 за айфон отколкото за реплика

ок мерси.значи по-добре да си дам 1000 за айфон отколкото за реплика

зависи какво търсиш в един телефон

аз моя последното нещо което търсех е да водя разговори през операторът си.

Iphone са заключени повечето към даден опрератор ( това е минус) и отделно са със заключена файлова система . Аз лично моя си го взех втора ръка 3Gs защото по новите за момента не се хакват

влез във форум за iphone и се информираи и питаи и виж дали те устроива а не да купиш гъзарияза 1000 лева и само да си говориш от него защото това мога да го правя и с алкател за 10 долара.

Iphone са заключени повечето към даден опрератор

Това отдавна е история. Срещу стотина лева отгоре се взима отключен към де що има оператор по света и у нас. Моя лично е такъв.

Това отдавна е история. Срещу стотина лева отгоре се взима отключен към де що има оператор по света и у нас. Моя лично е такъв.

Какъв е по точно твоя не разбрах !!! Хаиде да си провериш информацията пак. Не казвам че няма ФО но чак пък де що оператор има по света е леко казано несериозно.

Има опетатори дето могат да ти го отключат след като си изпълниш догорните си задължения и пак не е гаранция а има и такива които никога няма да ти го продадът отключен или някога да ти го отключат. В момента има промоция на О2 в Англия да откючват iphone на абонатите си срещу заплащане но това не е масова практика.

За момента няма хак за новата версия на модема която върви заедно с fw 3.1.3 наличен в момента.

Едит: А ти сигурен ли си че ти е фо тела да не стане като ъпнеш fw и да се окаже че не е ?

Защото ако е за 100 лева с fw 3.1.2 и аз мога да ти го джелна и отключа !!

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Какъв е по точно твоя не разбрах !!! Хаиде да си провериш информацията пак. Не казвам че няма ФО но чак пък де що оператор има по света е леко казано несериозно.

Има опетатори дето могат да ти го отключат след като си изпълниш догорните си задължения и пак не е гаранция а има и такива които никога няма да ти го продадът отключен или някога да ти го отключат. В момента има промоция на О2 в Англия да откючват iphone на абонатите си срещу заплащане но това не е масова практика.

За момента няма хак за новата версия на модема която върви заедно с fw 3.1.3 наличен в момента.

Едит: А ти сигурен ли си че ти е фо тела да не стане като ъпнеш fw и да се окаже че не е ?

Защото ако е за 100 лева с fw 3.1.2 и аз мога да ти го джелна и отключа !!

Моя е ФО. Вместо 1230 лева платих навремето 1380 (цифрите са неточни, но някъде там бяха) и работи с оператори бол. Да, прав си, че може с някой оператор от Мадагаскар да не бачка, но до тук са му ръгани карти германски, италиански, английски, гръцки и още 2-3 вида.

До тук поне два пъти съм му ъпвал фирмуера спокойно през айтунса и още си джитка телефончето.

Те тия неща имах предвид, ама спирам, че оспамихме темата на човека.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.