Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бабаит преби 8-годишен съученик на щерка си, закачал я !

Featured Replies

Бабаит преби 8-годишен съученик на щерка си, закачал я

0000087832-article2.jpg

Бруталната сцена се разиграла в училище в село Ивайло

Брутална сцена на побой се разигра в основното училище на пазарджишкото село Ивайло.

Побеснял 32-годишен мъж нахлу в класната стая на втори клас и преби 8-годишно момче.

Dnes.bg научи, че биячът влязъл в класната стая през междучасието, сграбчил хлапето и започнал да го рита и удря с юмруци пред очите на всички деца от класа.

Размятал тялото му из пода и го блъскал в стените.

Сигнал за случилото се е подал директорът на училището. На място веднага са се отзовали няколко полицаи, които повикали и екип на "Бърза помощ".

Лекарите прегледали детeто и установили множество кръвонасядания по цялото му тяло.

Говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов каза за Dnes.bg, че най-вероятната причина за инцидента е детска свада.

Побойникът всъщност е баща на момиче от класа, в което учи пребитото момче.

Тя се оплакала вкъщи, че я закачат в училище. Тогава бащата взел нещата в свои ръце и тръгнал към училището, за да види кой притеснява щерка му.

В деня преди побоя учителката преместила двете деца да не стоят на един чин, защото си пречели взаимно в час.

След бруталния побой на 8-годишното момче 32-годишният татко избягал.

Започнало издирване, а след няколко часа бабаитът вече бил арестуван за 24 часа.

Срещу него е започнало бързо полицейско производство. Със случая се занимава и Районната прокуратура в Пазарджик.

От училището в село Ивайло коментираха за Dnes.bg, че това е най-бруталният начин за саморазправа с малолетно дете, който някога са виждали.

Репортерска проверка показа, че учителите и учениците на селското школо са шокирани и изплашени от случката.

Хората в селото пък изпитват страх от местния бияч и се надяват съдът да му даде справедлива присъда.

Бащата побойник е криминално проявен и осъждан. Преди повече от 14 години е изнасилил младо момиче по особено брутален начин. Понеже престъплението е извършил като непълнолетен, той не е лежал в затвора.

dnes.bg

• Автор

аз имам ... няма щерка ... ама за това има 3 племенички , за които умирам ... на такъв льолу дето си е правил на бияч ще му се случи голяма случка ако ги пипне !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

аз имам ... няма щерка ... ама за това има 3 племенички , за които умирам ... на такъв льолу дето си е правил на бияч ще му се случи голяма случка ако ги пипне !

Нищо няма да му направят на тоя селяндур,най-много няколко месеца условно...За съжаление такава ни е държавата,че трябва сами да решаваме проблемите си...пък било законно или не :D

Бащата побойник е криминално проявен и осъждан. Преди повече от 14 години е изнасилил младо момиче по особено брутален начин. Понеже престъплението е извършил като непълнолетен, той не е лежал в затвора.
Е,как да кементирам това!?Ми, ако такова нещо се случи на сина ми, много време ще прекара в гипсово корито т. нар. бабаит.
Dnes.bg научи, че биячът влязъл в класната стая през междучасието, сграбчил хлапето и започнал да го рита и удря с юмруци пред очите на всички деца от класа.

Размятал тялото му из пода и го блъскал в стените.

То,това не е баща,а някакъв изрод ! Може ли,по такъв жесток начин да налагаш дете,дай децата като се закачат да ги налагаме по този начин и да ги блъскаме ;)

Не е това начина :D

Тоя защо не влезе в почивката между два рунта по к1 и да се прави на бияч ами влязал в при второкласници да си избива комплексите.

Не знам какво бих направил на такъв,съвсем честно си признавам...Не да го пребия-това не мисля че ще е кой знае каква трудност за мотивиран и можещ човек...Но има доста аспекти които са за обмисляне....Няма проблем ,всички мъже първата ни мисъл е :ще го претрепя....Ама къде ще го намери,дали ония ако е тарикат няма да падне от първия лекичък удар да вика"Убиха ме" и да ви осъди примерно за 15 хилки или пък да е някой с "приятели" и да стане още по-интересно....Интересно ,че не съм чул някой да се саморазправи жестоко с някой "бабит" направил нещо.Съвсем отделен е въпроса ,че на "страхотната ни държава" вяра за това да го накаже адекватно не може да се има.

На кой льолю ще му се случи случка , на 32 годишния или на 8 годишния?

Премиера е виновен! Той даде лошия пример.

............Стоимен се нахвърлил върху момчето с юмруци и ритници. Подхвърлял го във въздуха и чакал да падне на земята, за да повтори издевателството. Блъскал дори главата му в стената.Наложило се от Детска педагогическа стая да успокоят съучениците му, тъй като децата плачели и 30-40 минути не били в състояние да разкажат за случилото се. "Детето ми е в шок, плаче, цяла нощ не е спало. Като ме извикаха в училището, цялата му глава бе подута. Докато онзи го е биел, малкият се е напикал и наакал. Главата и краката ужасно го болят. Не знам как ще излезе от тази травма", разказа Веселин Лазаров, баща на Христо.

...............

Изрод!

източник: 24 часа.бг

Училището в с. Ивайло

Pz_uchilishte1.jpg

Selo_Ivailo_4.jpg

Редактирано от nikolaijelev (преглед на промените)

2.11...Същото се отнася и за коментарите, които включват реалистично описание на причиняване на физическо и психическо страдание, осакатяване и садизъм

Редактирано от TheLoneWolf (преглед на промените)

Добре бе да му се не види!

Само аз ли разбрах, че така нареченият татко е ЦИГАНИН!

Редактирано от Trichocephalus
2.12 (преглед на промените)

Добре бе да му се не види!

Само аз ли разбрах, че така нареченият татко е ЦИГАНИН!

ако е такъв чест му прави че пуска децата си на училище, интересно ми е битото дете какво е. а за инцидента според мен са виновни юнеско и ЕС, те измислиха тази идиощина за интеграцията но ромите. според мен училищата трябва да се разделят на две групи, за тези които искат да учат и за тези които не си дават зор и им е труден българския език. а правителството е крайно време да каже на кого служи на циганите или на българите при това с действия не е време за разтягане на локуми при това да побърза че да знам да си плащам данъците или да изчедвам от тук

Независимо какъв е на цвят тоя олигофрен, трябва да му дадат максимална присъда за назидание на всички, които им минава през "мозъка" такъв начин на саморазправа с малки деца!

• Автор

Офтопик :

Стоби ... ти прочете ли какво си написал ... да разделяме нацията по цвят , вяра и т.н. Брех мама му и мечка ... Те затова запада са по напред от нас ... защото целият френски отбор по футбол е от цветнокожи , на запад няма такова нещо ... ама този имал по тъмен цвят на кожата ... значи не ставаш ... каде ти е бялата качулка ... добре че не е жив Мартин Лутър Кинг !

Успокойте се малко.

Едит: при следващи изцепки няма да я затварям вече, а отива направо в коша.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.