Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

клок на рам кингстън ддр2 667мхг

Featured Replies

Здравейте , след като видях , че мога да клокна процесора на прилични честоти (п4) до 3.5мхг . Сега искам да клокна рамта да де и дали има смисал . Ама не съм сигурен как става :) . Дъно асрок 775дуал 880про

Ето снимка от еверест : http://store.picbg.net/pubpic/EE/AC/50397d253419eeac.JPG

Ето снимка и от биос : http://store.picbg.net/pubpic/DA/E5/484eb8fdc962dae5.JPG ( извинявам се за гадното качество)

Благодаря ви предварително ;)

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

Абе изумявате ме понякога с това "не знам как става",по повод клока на каквото и да е.В нета-теми един куп,в нашият форум-теми,като слънце,на чист български...Като прочете,как си мислиш,че става?Да не си разбрал термин,да не намираш функция на дъното(макар,че и това е предпоставка за четене-поне на менюъла ),хайде,ама да питаш "как става"?Ако не си прочел-прочети,ако си прочел и питаш това-не се захващай,не е за теб работа.Лесно ще ти кажа какво и къде и колко да зададеш,ами ако нещо се обърка,а ти хал-хабер си нямаш къде се намираш и какво правиш там,кой ще ти вади зад--ка от жегата?Помагал съм и ще помагам на колеги с проблем в клокването,но категорично отказвам да върша чужда работа и да нося отговорност за чуждо безумие.Излезе малко по-остро,отколкото исках,но ми се струва крайно време някой да назове нещата с истинските им имена.Със здраве.

Аз ще ти отговоря по-меко или поне така искам. За да клокваш трябва доста да почетеш, да изгледаш доста клипчена и да разчовъркаш доста форуми. Не съм привърженик на клока, предпочитам да си взема по-мощен и истински процесор, вместо да издуя нещо, което може всеки момент да гръмне. Щом си успял да клокнеш процесора - какво повече искаш? Ако тръгнеш да вдигаш и рамта, трябва да се съобразяваш и със процесора, който вече е на макс и да следиш напрежения, аба бала и т.н. и т.н. Това, което искаш е вид откриване на топлата вода, така че виж в гугъла, там сигурно отдавна са го направили и са го обяснили.

Това чел ли си го?

Накратко честотата,на рам паметта се определя от FSB-то и множителя за зависимост FSB:DDR2... :)

Смятам ,че при налично това ръководство темата е изчерпана.

• Автор

Знам как става по принцип обаче съм клоквам на дъно foxconn (преди 2 години) и там всичко беше различно . Да това го знам обаче аз нямам настройка в биоса да дигна фпс :D. В биоса имам в опциите за клок на процесора само една и като я повиша се повишава всичко : рам , процесор , напрежение . Затова се зачудих как ще бъде в дадения случай . Мерси на отзовалите се Мики прав си

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

• Автор

ако сложа dram command rate на 1т и ако не тръгне да махна батерията на дъното нали?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.