Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Измръзване ли е?

Featured Replies

Здравейте,незнам как точно да ви обясня проблема ми. От месец големият пръст на единия ми крак е син, на пипане е студен, понякога ме боли а краката ми лесно изстиват. Синьото не се маха, какво му е на пръста, измръзнал ли е или е нещо по - лошо? Не смея да ида на лекар от страх да не кажат че трябва да остана без пръст. :ass:

Здравейте,незнам как точно да ви обясня проблема ми. От месец големият пръст на единия ми крак е син, на пипане е студен, понякога ме боли а краката ми лесно изстиват. Синьото не се маха, какво му е на пръста, измръзнал ли е или е нещо по - лошо? Не смея да ида на лекар от страх да не кажат че трябва да остана без пръст. :ass:

Е ако не отидеш на лекар може да сане сериозно. Форума (колкото и да е добър) не може да лекува. Отивай на лекар!!

Най-вероятно е запушен или спукан кръвоносен съд, така че тъканите не получават достатъчно кислород. В такива случаи останалите кръвоносни съдове се разширяват, за да компенсират недостатъчното кръвоснабдяване. Дръж го винаги затоплен. Можеш и да пийваш по малко бренди и/или да вземаш малко йохимбин, който е типично периферно съдоразширяващо средство. Като правило нещата се оправят от само себе си при здрав организъм, ако е следствие на травма. Но все пак не е зле да те погледне и лекар. Защото ако се дължи примерно на скрит диабет и настъпи некроза на тъканите и последваща гангрена, може да се наложи ампутация не само на пръста, а и на част от ходилото.

Редактирано от TheLoneWolf (преглед на промените)

Явно отговорилите преди мен не са много запознати със здравните проблеми на потребителката.

При всички проблеми от здравен тип които има аз не знам как още пише от компа.

Работата е или за дежурен до нея доктор консултант или за психодиспансер

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

...

Редактирано от Гост
коментар извън темата (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.